HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

semangat nak raya
Thursday, September 03, 2009
Posted on 9:33:16 PM | 7 Comments

punyalah tak semangat nak raya sampai lupa order kuih raya. boleh???

ade lagi ke bukak sekarang ni?.. atau pun makan serunding daging saja raya nanti.

mulai esok... saya nak pasang lagu-lagu raya. nak shopping raya. biar datang mood raya. baju kurung melly dah ada. kata jual baju kurung kanak-kanak kan. cepat! cepat! sementara stok masih ada... ada special gift juga, sementara stok masih ada..

baju melayu elman belum beli lagi... ingat nak jahit dress untuk melly juga. tapi semangat belum tiba ni cemana ni? puasa dah 13 hari, walaupun saya puasa baru 11 hari... sempat lagi kumpul semangat. harapnya..

baju raya saya? saiz saya senang nak cari readymade. baju kurung pahang biasa atau kurung pahang jer lah. kurung modern agak susah sedikit.. hehe...

suami saya kata dia tak nak beli baju raya. tu sebenarnya yang buat semangat nak shopping raya saya tu tak terwujud.

tsk...


Corat-Coret, Kisah Saya | 7 Comments
 

tini says ...
  tsk.. tsk.. knp x semangat nak raya nih? panggil aura panggil aura RAYA.. biar semangat melampau2 :)
err cik abang sy pun x nak bl bj raya tiap2 thn. tp sbb sy sll semangat nak raya, sy paksa dia byr lps sy pilih!

Reply | Posted on 9/4/2009 7:26:31 AM
 
maya replies ...
  aura... ooohh aura.. di mana kau? ape? tengah beraya? heheh..

oh.. kalau setakat tak nak beli baju melayu saya tak kisah, sebab biasanya memang pakai sekali je setahun. masalahnya, bukan baju melayu pun tak nak beli padahal semua baju dah nak usang...

Reply | Posted on 9/4/2009 8:24:07 PM
 

Aleesa says ...
  lorrrr aper kes nih.... klu sy nk cari bj krg readymade mmg takder dlm pasaran...
ukuran : XXL-L-XL ada tak saiz mcm tu???

Reply | Posted on 9/4/2009 1:09:06 PM
 
maya replies ...
  aahh.. hehe... try ler tanya... kot2 ade..

Reply | Posted on 9/4/2009 8:24:54 PM
 

maya replies ...
  eh.. saiz saya pulak sedang bertambah setiap tahun..

Reply | Posted on 9/4/2009 8:25:19 PM
 

Wan says ...
  jgn kata kuih raya, baju ray apun tak de lagi ni.. cuma jeans luqman je dah selamat beli, baju syirah langsung belum... nak pi shopping complex sgt merisaukan.. aku rasa aku je yg paranoid kot, aku tgk org lain elok je pi jalan2 tak bertopeng.. aku pulak pelik.. ke akuyg pelik sbb tak mau sgt pegi tempat awam.. h1n1 pun dah reda sikit kan..

Reply | Posted on 9/4/2009 1:26:28 PM
 
maya replies ...
  lahhh.. ko pun same ye wan.. hi 5!

aku pun rase over risau gak nak ke tempat awam...
tapi hari ni aku dah belajar buat selambe jer... harap2 takde ape yang berlaku.. rina ajar aku, tawakal jer..

heheh..

Reply | Posted on 9/4/2009 8:27:45 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server