HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

hanis says ...
  saya pun tak ke mana-mana hujung minggu ni...semuanya sbb SITI!

Reply | Posted on 8/30/2009 11:57:04 PM
 
maya replies ...
  kan kan.. dok umah je pun sanggup..
mmuuaahhh...

padahal tahu dah kene perang ngan 613

Reply | Posted on 8/31/2009 12:21:20 AM
 

jaja says ...
  sama la kita, peminat no.1 siti. siap set reminder pasal chanel siti tu. dpt tengok kat tv pun dah syukur sgt. yela,nak pi IB, jauh .. oversea la katakan :-P

Reply | Posted on 8/31/2009 12:03:44 AM
 
maya replies ...
  oh, baru tahu jaja pun peminat no.1 siti.. hehe.. samalaa kita.. tapi jaja peminat jauh nih..

Reply | Posted on 8/31/2009 12:23:03 AM
 

kakZana says ...
  Maya, kalau nak tau pengarah konsert tu, tengok kat list contact akak. Yg nama Apit Dir tu, hah, itulah orangnya (nama betul dia Hafiizh Che Mat)... nnt Siti ada nk buat lagi satu konsert (kalau x silap la). K

Reply | Posted on 8/31/2009 6:48:39 PM
 
maya replies ...
  oohhh.. dasat kawan2 kak zana ni...
bilanya siti nak buat konsert lagi?..

Reply | Posted on 9/1/2009 5:46:14 AM
 

kakZana replies ...
  ha..ha..ha... video director tu kawen ngan adik akak...ha.ha..ha... dia kawan Seelan Paul & yg seangkatan dgnnya... erm.. pasal konsert siti yg akan dtg tu, nnt akak check la hapdet dia kat FB the Mr Pengarah concert tu... hee... (tp akak pun x dpt privilege nengok konsert siti...:()

Reply | Posted on 9/1/2009 3:31:07 PM
 

maya replies ...
  ler.. adik ipar ke? dah rapat sangat tu.. bestnya.. tapi tu lah.. akak ipar pun x dapat privilege, apalah lagi kawan2 akak ipar kan... hehehe..

Reply | Posted on 9/1/2009 3:34:26 PM
 

kakZana replies ...
  haa... tau x per...

Reply | Posted on 9/1/2009 4:39:41 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 2 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server