HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

i love siti
Sunday, August 30, 2009
Posted on 10:25:59 PM | 9 Comments

baru abis tengok SATU..
GILER HEBAT!

ruginya tak dapat pegi IB hari tu...
tengok kat tv pun best giler..
audio pun cun..

rasanya belum ada kot buleh lawan dia nih.. buat konsert grand sebegitu..

* menjawab persoalan kenapa saya tak kemana-mana weekend panjang ni.. :P


Destinasi Cinta

Di hati yang mana
Ku temu cinta terindah
Kau berikan ku jawapan
Tiada lagi persoalan

Sambut cintaku ini sayang
Berselimutkan kasih kita
Di ruang hatiku yang terpencil
Mekar cinta kita yang akhir

Kini
Menuju ke destinasi
Puncak cinta tertinggi
Aku menunggumu
Aku takkan jemu
Kerna cinta itu
Termanis bagiku

Mimpiku semalam
Kau hadir bersama cinta
Kau lukiskan dua hati
Lambang kasih sayang sejati

Kau datang bersama sinar
Menyuluh hatiku yang pudar
Kini semua kembali berseri
Bila kau hadir, ku damba

Matahari masih jingga
Menyala cinta bagai bara
Perjanjian kita berdua
Kekal selama
Berdua
Berdoa
Bersama
Sayang


Corat-Coret, Lagu, Kisah Saya | 9 Comments
 

hanis says ...
  saya pun tak ke mana-mana hujung minggu ni...semuanya sbb SITI!

Reply | Posted on 8/30/2009 11:57:04 PM
 
maya replies ...
  kan kan.. dok umah je pun sanggup..
mmuuaahhh...

padahal tahu dah kene perang ngan 613

Reply | Posted on 8/31/2009 12:21:20 AM
 

jaja says ...
  sama la kita, peminat no.1 siti. siap set reminder pasal chanel siti tu. dpt tengok kat tv pun dah syukur sgt. yela,nak pi IB, jauh .. oversea la katakan :-P

Reply | Posted on 8/31/2009 12:03:44 AM
 
maya replies ...
  oh, baru tahu jaja pun peminat no.1 siti.. hehe.. samalaa kita.. tapi jaja peminat jauh nih..

Reply | Posted on 8/31/2009 12:23:03 AM
 

kakZana says ...
  Maya, kalau nak tau pengarah konsert tu, tengok kat list contact akak. Yg nama Apit Dir tu, hah, itulah orangnya (nama betul dia Hafiizh Che Mat)... nnt Siti ada nk buat lagi satu konsert (kalau x silap la). K

Reply | Posted on 8/31/2009 6:48:39 PM
 
maya replies ...
  oohhh.. dasat kawan2 kak zana ni...
bilanya siti nak buat konsert lagi?..

Reply | Posted on 9/1/2009 5:46:14 AM
 

kakZana replies ...
  ha..ha..ha... video director tu kawen ngan adik akak...ha.ha..ha... dia kawan Seelan Paul & yg seangkatan dgnnya... erm.. pasal konsert siti yg akan dtg tu, nnt akak check la hapdet dia kat FB the Mr Pengarah concert tu... hee... (tp akak pun x dpt privilege nengok konsert siti...:()

Reply | Posted on 9/1/2009 3:31:07 PM
 

maya replies ...
  ler.. adik ipar ke? dah rapat sangat tu.. bestnya.. tapi tu lah.. akak ipar pun x dapat privilege, apalah lagi kawan2 akak ipar kan... hehehe..

Reply | Posted on 9/1/2009 3:34:26 PM
 

kakZana replies ...
  haa... tau x per...

Reply | Posted on 9/1/2009 4:39:41 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server