HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  pttlah baru jap tadi kabir bhatia kol aku... tanya penglipur lara nama maisarah ni agak2 nak keje ngan dia tak...

Reply | Posted on 8/27/2009 10:51:48 PM
 
maya replies ...
  oh terharunya..

pas ni buleh bergandingan dgn selebriti. untung2 erra nak beli baju kurung untuk anaknya. pas tu jadi cover majalah pulak.. hishhh..

eh odz.. ko ade nampak gambar tak? ni pes time aku try link ke picasa.. tapi kadang2 macam malu2 je pulak gambar tu nak keluar..

Reply | Posted on 8/27/2009 11:49:45 PM
 

wan replies ...
  aku nampak jer gambar tu..
aku yg tak pernah tgk nur kasih tetiba tgk sinopsis celup ni macam boleh faham seluruh isi cerita.. ni mesti kisah cinta bersegi segi ni..

Reply | Posted on 8/28/2009 12:47:04 AM
 

maya replies ...
  tq konz tulung jawab...
a'a aku ade edit sikit semalam.. dah ok dah nampak gambar.. hehe..

itu ler... melihatkan jumlah garam yg dah kita dah makan, rasanya ceritanya senang dipaham... yg aku tak paham tu, macam semua dah terungkai, tapi baru 13 episod.. ade lagi 13 episod...

mungkin lepas ni berkisar pada konflik dalaman si sarah tu kot.. kot je lah.. hehe.. kesian dia tu berperangai cam tu..

Reply | Posted on 8/28/2009 5:22:13 AM
 

rina replies ...
  nasib baiklah si aidil x ditangkap basah dengan sarah yg mereng itu...

lps ni cite masih berkisar pada masalah dalaman nur - aidil - adam...

Reply | Posted on 8/28/2009 9:07:13 AM
 

maya replies ...
  itulah... tapi kan jap lagi aidil kawen ngan orang yg dia cinta juga, yg dia jumpa kat mekah tu...

entah ape lagi dia nak buat agaknya...
saje je cari masalah lain nak bagi panjang cerita...

Reply | Posted on 8/28/2009 9:41:04 AM
 

salina says ...
  lawoo nyer kg ko..teringin aku ada kg kat tepi sawah...
yess...ari ni ari jumaat...lama tol aku tunggu..mlm ni nur kasih...tp terawih..alamak...cam ner ek..:)

Reply | Posted on 8/28/2009 8:28:08 AM
 
maya replies ...
  haha.. pindah ler kampung ke sawah..

alaa... kat utube ade.. kat tv3.com.my pun ade buleh tengok berkali2.. heheh..

Reply | Posted on 8/28/2009 9:41:59 AM
 

lin says ...
  haha...mati2 ingat betul ada scene tu dlm drama tuh...

Reply | Posted on 8/28/2009 9:06:57 AM
 
maya replies ...
  nama pun scene yang tiada... keke

Reply | Posted on 8/28/2009 9:42:26 AM
 

mizzy N says ...
  dah dua kali miss tgk nur kasih betul2. malam ni kena susun strategi nak tgk nieh.

Reply | Posted on 8/28/2009 10:20:10 AM
 
maya replies ...
  takpe.. utube & tv3.com.my ade...

Reply | Posted on 8/28/2009 1:55:21 PM
 

kui says ...
  citer smlm best.. kemuncak segala rahsia terbongkar... sian nur...

Reply | Posted on 8/29/2009 6:49:20 AM
 
maya replies ...
  a'a.. rahsia sudah dibongkar..
tapi panjang lagi perjalanannya... huhu..

Reply | Posted on 8/29/2009 10:35:49 AM
 

fawa says ...
  maya...fawa dah addicted citer ni....last wekend bt watchkaton juger ....episod 1- 13....pening hubby tgk i tak abis2 tgk citer tu...

Reply | Posted on 8/31/2009 11:33:35 AM
 

maklang says ...
  demam Nurkasih jugak ye maya...maklang pun sama...rasa cam nak mintak kat TV# aje cerita tu...lama sangat lagi nak abis!

Reply | Posted on 9/1/2009 7:30:11 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment: