HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

stripey wristlet
Monday, August 17, 2009
Posted on 9:51:54 PM | 13 Comments

dalam kebosanan selama 48 jam weekend yang lepas tu, sempat jugak saya siapkan stripey wristlet ni yang dah lama saya angankan.

saya sebenarnya tengah tunggu wallet yang menarik perhatian saya yang cukup budgetnya yang available masa saya nakkan nya.. susah juga sebenarnya bila rasa berat hati sangat nak ke shopping complex yang besar-besar dalam keadaan sekarang. sangat meragukan.

yang saya buat cuma berlegar-legar di kedai online saja. dan kebanyakannya sudah diambil orang. yang tinggal cuma jamu mata saja. sape kate kat internet takde window shopping? yang penting pakai windows. hehehe.. bill gate kalau baca ni sila bagi share sikit, plizzzz... boleh saya beli wallet yang tahan 20 tahun.

hah! ini bahagian dalam. satu tempat duit kertas. 2 untuk pelbagai jenis kad. yer lah nak letak pelbagai kad, padahal buat 2 je. sebab nak buat banyak-banyak macam tebal sangat pulak kan. ini pun dah naik semput mesin jahit tu nak menjahit.

kat tengah tu buleh letak henpon. 3 henpon pun muat walaupun saya cuma pakai 1 henpon. nasib baik netbuk saya tak muat. kalau tak, saja je nak suruh bawak netbuk ke hulu ke hilir.

oh ya! satu terlupa, tempat duit syiling. tapi takpe. karang berat syiling je pulak.

ok. selamat menjamu mata.


Made by Maya, Bag, Sewing Corner | 13 Comments
 

rina says ...
  saya nk satu boleh... upah betul seme dlm kuiz fb.

Reply | Posted on 8/17/2009 10:46:06 PM
 
Wan replies ...
  kalau gitu saya pun nak satulah.. tau...

Reply | Posted on 8/18/2009 1:54:51 AM
 

maya replies ...
  buleh2... lebih pun buleh..
sila ambik di sini..
http://javajem.blogspot.com/2008/02/wristlet-tutorial.html

mesin jahit ade kan...

Reply | Posted on 8/18/2009 7:58:54 AM
 

rina replies ...
  ini tidak adil...

konz... apa kita nk buat dengan minah ni... cepat lancarkan serangan. kali ni ko tayah duk tepi gelanggang. masuk sama dlm gelanggang. kita sama2 berjuang menagih 'hak' kita

Reply | Posted on 8/18/2009 9:14:09 AM
 

maya replies ...
  oi oi...
orang dah bagi tu ucap ler terima kasih.. ni nak main serang2 pulak.. korang 2 je lah sinsing lengan yer.. aku kan pelanduk..

Reply | Posted on 8/18/2009 9:22:29 AM
 

rina replies ...
  ko pelanduk 2 serupa maya... mana aci

Reply | Posted on 8/18/2009 4:56:04 PM
 

Wan replies ...
  Kalau m aya kita tak payah kasi penumbuk odzz. kasik virus H1N1 tross mwaaahahaha

Reply | Posted on 8/19/2009 11:36:44 AM
 

Myza says ...
  Cunnnnn...
Boleh culik idea... hehe.
Jemputla datang umah baru. Saya bukan setakat langsir baru, siap pindah umah lg.

Reply | Posted on 8/17/2009 10:59:29 PM
 
maya replies ...
  myza,
sila2 culik.. hehe..
oh.. siap pindah umah banglow tu..

Reply | Posted on 8/18/2009 9:23:18 AM
 

tini says ...
  maya sentiasa ada idea. sy pon kebosanan 48 jam x leh g mall dihujung minggu, tp naper idea tu x dtg kat saya ek? eh lp plak, mmg cantik

Reply | Posted on 8/18/2009 11:57:32 AM
 
maya replies ...
  haha.. ni saya tengah takde idea nak buat ape dengan kain yang melambak kat umah tu...

Reply | Posted on 8/18/2009 5:08:25 PM
 

aku_tulip says ...
  maya...cantikČ...bole ker di tiru..heheheh

Reply | Posted on 8/18/2009 2:37:38 PM
 
maya replies ...
  mekasih... silaČ..

Reply | Posted on 8/18/2009 5:08:54 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server