HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

how well do you know me?
Sunday, August 16, 2009
Posted on 12:58:49 PM | 12 Comments

punyalah bosan. tak tahu nak buat apa dok kat umah 48 jam. tengok movie pun ntah hape-hape. takde yang best pulak. padahal punya banyak benda boleh buat berkaitan kerja-kerja rumah yang memang tak habis-habis tu, tapi giler malas nak buat.

tak pasal-pasal semalam saya buat kuiz kat facebook. how well do you know me..
haha.. giler syok lebih separuh yang dapat 100%. paling tak kenal pun dapat 80% betul..

tengok.. tengok..
betapa sayangnya kawan-kawan saya pada saya..
tetibe terasa macam populer sangat.. dikenali ramai..

mekasih semua kawan-kawan. terasa diri ini begitu berharga.

terimalah lagu istimewa dari elman & melly...

padahal soalan giler senang... muahaha... sengaja nak bagi orang jawab betul semua..


Corat-Coret, Kisah Saya, Anak-anak Kita | 12 Comments
 

rina says ...
  i pn dpt 100%... ko kena kasi hadiah. aku x kira... nk jgk

cutelah melly. ni gmbr latest ke dulu2

Reply | Posted on 8/16/2009 6:08:18 PM
 
maya replies ...
  hah? apesal line pertama tu kosong je?

ni gambar 2 minggu lepas.. sebelum melly demam.. dia nyanyi lagu biar bulan bicara sendiri tu tau... penuh penghayatan..

Reply | Posted on 8/16/2009 7:55:16 PM
 

tini says ...
  sungguh comei budak 2 org ni. rambut melly kl biar panjang lps bahu, sure vogue!

Reply | Posted on 8/16/2009 9:23:32 PM
 
maya replies ...
  ya.. tapi sekarang ni nak sikat pun agak bermasalah.. tunggu sampai mak dia hilang sabar nanti kene potong kot.. hehehe...

Reply | Posted on 8/17/2009 12:57:58 PM
 

haida says ...
  maya memang popular pun.. ramai yg jadikan maya ni crafter idol.. macam saya.. ;-)

Reply | Posted on 8/17/2009 12:24:30 AM
 
maya replies ...
  adoi..
sebenarnya idak ler popular pun..
multiple choice question..
letak yg bukan jawapan tu mengarut sket..
senang nak point jawapan mane yg betul.. hehe

Reply | Posted on 8/17/2009 12:58:56 PM
 

deemumtaz says ...
  Bleh jadi calon ANugerah Crafter Popular ni.. Go Maya Go!! :D

Reply | Posted on 8/17/2009 8:38:30 AM
 
maya replies ...
  muahaha...
nak kene sedia speech nih.. :P

Reply | Posted on 8/17/2009 12:59:27 PM
 

ciketon says ...
  hehe saya pun ada wat quiz gitu hari tu n sape dapat >80% dapat giveaway chocs...ramai yang join tapi akhirnya pemenang bukan kenalan dekat pun...

Reply | Posted on 8/17/2009 11:21:12 AM
 
maya replies ...
  wah!!..
rugis i tak join nih...
ade hadiah pulak..

Reply | Posted on 8/17/2009 12:59:53 PM
 

maklang says ...
  cewah! cam artis.. tgk rambut dak melly yang x tahan tu.. cam david kumpulan allycat lah.. hehe..

Reply | Posted on 8/17/2009 2:15:48 PM
 
melly replies ...
  yer lah maklang.. ni yang mama tak tahan hari2 dok praktis.. sampai sakit telinga mama kata...

terima kasey..

Reply | Posted on 8/17/2009 10:40:30 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 8 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server