HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

mari berhati-hati
Thursday, August 13, 2009
Posted on 11:07:42 AM | 21 Comments

saya rasa tak sihat.
sesak nafas.
jerebu pun sangat teruk sekarang.


Corat-Coret, Ceritus | 21 Comments
 

tini says ...
  maya, kdg2 kita paranoid. tp better carefull than sorry. moga dilindungi dr semua wabak yg sedang mengganas ni.

Reply | Posted on 8/13/2009 12:33:26 PM
 
maya replies ...
  itulah.. sama2 lah kita careful.. sangat menakutkan akibatnya..

Reply | Posted on 8/13/2009 2:13:16 PM
 

rina says ...
  sama2lah kita berhati2 di jalan raya. hehehe

Reply | Posted on 8/13/2009 1:27:25 PM
 
maya replies ...
  saya sangat berhati-hati di jalan raya hari ni.. sampai dapat hi beam... tak larat nak pecut punya pasal.. sesak napas..

Reply | Posted on 8/13/2009 2:14:43 PM
 

mamaizzya says ...
  berhati2 yek x kira dimana aje kiter berada...

Reply | Posted on 8/13/2009 3:01:33 PM
 
maya replies ...
  yer.. sama2 lah kita yer..

Reply | Posted on 8/13/2009 5:53:44 PM
 

lyein says ...
  aku ni spi sesak napas pakai mask...ade kes beb...

Reply | Posted on 8/13/2009 3:43:59 PM
 
maya replies ...
  hoh.. ni sesak kat dada rasanya.. cam penuh je peparu..

Reply | Posted on 8/13/2009 5:53:28 PM
 

iamja says ...
  aku pun dah pakai mask..

Reply | Posted on 8/13/2009 5:16:42 PM
 
rina replies ...
  jadi mask rider ler ko arini ek...

Reply | Posted on 8/13/2009 5:17:28 PM
 

maya replies ...
  kang mas pun buleh

Reply | Posted on 8/13/2009 5:52:55 PM
 

odah says ...
  sama-sama lah kita berhati-hati

minta izin copy satement....leh keee

Reply | Posted on 8/14/2009 9:12:59 AM
 
maya replies ...
  sila sila..
sharing is caring..

Reply | Posted on 8/14/2009 9:38:23 AM
 

Wan says ...
  aku nak beli topeng habis daa... dasat kan... tapi aku dapat 2 petua... dari forwarded email.. 1 minum air kelapa yg direndam dengan buah kurma. Lepas tu minum air dan makan buah kurma tu..

dan jugak minum jus buah epal hijau dan jus buah oren.. sampai demam hilang.. ada kes H1n1 yg baik amalkan petua dari sorang ustaz tu..

rumaha ku dah stock beli air oren peel fresh jer.. nak buat oren jus alahai...

Reply | Posted on 8/14/2009 11:47:17 AM
 
maya replies ...
  cube try jahit lah topeng sendiri wan.. nanti sure jadi ikutan.. buat bunga2 sket... hehehe...

kene banyakkan makan buah bervitamin c laa kan.. sebab dia adik beradik flu ni memang nak vit c kan..

haha.. sangat menakutkan keadaan sekarang ni..

Reply | Posted on 8/14/2009 12:22:25 PM
 

Wan replies ...
  Kalau jahit topeng sendiri bukan aje virus H1N1 tak dapat ditapis, saliva pun tak boleh tapis kot maya kekekekeke

ko memberi idea untuk menghias topeng N95 bila beli nanti.. tampal felt ke kan.. unik hehe

Reply | Posted on 8/14/2009 1:04:53 PM
 

Wan replies ...
  chop.. tapi kalau tampal felt satu topeng habis mati sebab sesak napas udara tak boleh masuk kot topeng hehehe

Reply | Posted on 8/14/2009 1:05:35 PM
 

maya replies ...
  hahahaha!!!
dah.. bahagian lobang hidung jangan ler letak felt...

Reply | Posted on 8/14/2009 2:18:53 PM
 

sinar says ...
  ha ha susah nak beli mask la ni....ada sesiapa boleh tolong supply..

Reply | Posted on 8/15/2009 2:28:43 PM
 

wan says ...
  maya, saye pon nak tempek poster ni kat blog ya ~

Reply | Posted on 8/18/2009 5:45:40 PM
 
maya replies ...
  buleh saja..

Reply | Posted on 8/18/2009 6:30:12 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server