HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tukar langsir juga
Tuesday, August 11, 2009
Posted on 12:51:10 AM | 32 Comments

saya jarang-jarang tukar langsir.
tapi nampaknya angin langsir dah sampai ke saya.
saya tukar lah langsir di sini.
untuk rasa yang lebih kemas. lebih teratur.

langsir pun jarang-jarang. nampak tak nampak jer..
rasanya tak siap sepenuhnya. ini pun berminggu-minggu saya buat.
sikit-sikit. haha!
tengok lah.. kalau rajin lagi, saya adjust mana-mana nanti.
any idea?


ini langsir lama. saya simpan sini.
untuk kenang-kenangan.



Web Design, Web Site, Kisah Saya | 32 Comments
 

Wan says ...
  Eh i like, kemas dan nampak organize..

Reply | Posted on 8/11/2009 3:05:59 AM
 
maya replies ...
  mekasih wan...
senang sket nak cari..

Reply | Posted on 8/11/2009 9:39:59 AM
 

tini says ...
  cantik. tapi yg dl pun cantik jugak. ye la, sekali sekala kn tkr angin.mcm sofa, walau dah buruk n lama, kalau tukar tempat, still lift up our mood. suka gambar yg bertkr2 kat atas tu. maya mmg kreatif!

Reply | Posted on 8/11/2009 7:53:57 AM
 
maya replies ...
  tq tini..
yer lah.. asek gitu je boring gak kan..
sesekali tukar angin..

Reply | Posted on 8/11/2009 9:40:37 AM
 

rina says ...
  sangat cun 'langsir' baru ini... saya suka yg ini dr yg lama... boleh. sebab yg ini nampak sangat teratur susun aturnya...

Reply | Posted on 8/11/2009 8:56:11 AM
 
maya replies ...
  tq tq...
dok tukarkan orang punye je kan..
hati sendiri teringin gak..
hehehhe..

Reply | Posted on 8/11/2009 9:41:33 AM
 

azie mylt says ...
  as a fan of 3 column, of course saya suka yg dulu.. tapi langsir baru ni not bad gaks. tak leh nafikan langsir baru lebih kemas & bersih.. baru lagi kan, blom ada habuk lagi.. hik hik..

Reply | Posted on 8/11/2009 9:18:21 AM
 
maya replies ...
  tq kak azie..
ingat nak buat 3 column gak asalnya, tapi nak maintain slim jugak.. & column content lak tak leh kecik lagi.. end up 2 column saja...

Reply | Posted on 8/11/2009 9:43:38 AM
 

mamaizzya says ...
  wa berlangsir baru yek...cantik gak n kemas jek..

Reply | Posted on 8/11/2009 9:22:19 AM
 
maya replies ...
  mamaizzya,
tq!! baru tak serabut kan..

Reply | Posted on 8/11/2009 9:44:08 AM
 

ummizz says ...
  cuns... kemas
tapi yg dulu pun tetap cun

Reply | Posted on 8/11/2009 11:23:28 AM
 
maya replies ...
  mekasih has...

Reply | Posted on 8/11/2009 12:15:15 PM
 

lyein says ...
  aku pn sker yg ni..sng nk tgk...yg dulu ctk gak cuma yg ni lg teratur..bile aku nk cat umah gak nie...huhuhuhu

Reply | Posted on 8/11/2009 11:54:18 AM
 
maya replies ...
  tq lin.. apelagi... banyak template cun2 sekarang...

Reply | Posted on 8/11/2009 12:15:40 PM
 

ibh_sue says ...
  Laaa...mati2 ingatkan kak maya tukar langsir umah..tu yg nak skodeng langsir akak tu..Last2 upanya tukar langsir umah maya rupanya..Hee..hee..tersilap rupanya...
pape pun...tetap cantik kak..lembut jer colournya..sue suka...

Reply | Posted on 8/11/2009 1:14:14 PM
 
maya replies ...
  hak hak.. boleh yer...
langsir umah akak pun dah lama tak bertukar, dik...
tq sue..

Reply | Posted on 8/11/2009 3:41:21 PM
 

kaezrin says ...
  lawa gille..aku suke..

Reply | Posted on 8/11/2009 2:56:12 PM
 
maya replies ...
  wah! mekasih elin.. umah ko pun lawa okeh..

Reply | Posted on 8/11/2009 3:41:46 PM
 

deemumtaz says ...
  ehh cam sama la mood kita.. tengah mengemas rumah jugak ni.. tapi tak secantik rumah maya la..

Reply | Posted on 8/11/2009 3:01:10 PM
 
maya replies ...
  hehe.. musim ni kot....
cantik ape umah dee tu..

Reply | Posted on 8/11/2009 3:42:25 PM
 

jaja says ...
  yg ni best, senang nak cari. tp yg lama tetap sweet di hati ku :-P cemana ek wat gambar boleh tukar2 kat atas tu. (wah! ni asyik nak suh maya wat tutorial free lagi ke? hehe..)

Reply | Posted on 8/11/2009 4:42:01 PM
 
maya replies ...
  tq jaja..
hehe.. yg dulu saje bagi susah.. haha!
untuk tukar2 tu, sebab saya guna asp, senang je.. buleh gak nak gune javascript.. kene buat/cari code lain la.. nanti kalau jumpe.. saya war2 kan di sini yer..

Reply | Posted on 8/11/2009 5:21:46 PM
 

Myza says ...
  Erkk.. terkujat mak, nyah.
Ingatkan dah terjah salah umah tadi.
Btw, cantik langsir baru...

Reply | Posted on 8/11/2009 6:18:43 PM
 
maya replies ...
  opocot!!
tekujat mak, nyah..
jangan ler terjah2 cam tu..
hehe.. tq myza

Reply | Posted on 8/11/2009 7:21:42 PM
 

wawa says ...
  cantik langsir baru..nak raya la katakan..bikin satu lagi boleh? untuk rumah yang dah bersawang tu?hehe

Reply | Posted on 8/11/2009 6:43:22 PM
 
maya replies ...
  wa..
mekasey...
langsir kat sini pun jadik ler kan...
rumah bersawang mane pakai langsir..
hehehe.. buang sawang dulu baru letak langsir..

Reply | Posted on 8/11/2009 7:23:11 PM
 

salina says ...
  ermm...sebab yg dulu cinta pertama...so still tetap dihati..yg ni ok kot..cuma lom berkesan di hati ku...wah...ayat2 jiwang ku..hikkss..

Reply | Posted on 8/11/2009 8:15:54 PM
 
maya replies ...
  hahaha! buleh jiwang kat sini yer...
sila biasakan diri dengan yang ini plizzz...

Reply | Posted on 8/11/2009 9:41:16 PM
 

diesha says ...
  maya..maya...buatla apapun memang saya berkenan..hehe...idola la katakan.....
: )

Reply | Posted on 8/11/2009 10:44:46 PM
 
maya replies ...
  hehe.. diesha.. malu i tau..

Reply | Posted on 8/12/2009 3:43:02 PM
 

iamja says ...
  cantik la maya. ko memang kreatip.

Reply | Posted on 8/12/2009 8:53:54 AM
 
maya replies ...
  mekasih ja..

Reply | Posted on 8/12/2009 3:43:15 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server