HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tini says ...
  byk tu.. Vicky Cristina Barcelona blm tgk. kn download sbb maya kt plng melekat dlm kepala :) eh cop cop!! kita dah tgk nur kasih jumaat hr tu. ni dah x sbr tgg next week.

Reply | Posted on 8/9/2009 11:13:35 PM
 
maya replies ...
  sila-sila.. haha..
tapi kan.. syok lagi tengok nur kasih kat utube.. takde iklan.. haha..

Reply | Posted on 8/10/2009 6:02:29 PM
 

meandbaby says ...
  hehe..sambil-sambil bercucuk tanam kan..patut le segar bugar tanaman..hehehe

Reply | Posted on 8/9/2009 11:40:25 PM
 
maya replies ...
  tapi semalam internet slow giler lah.. takleh bercucuk tanam..

Reply | Posted on 8/10/2009 6:02:56 PM
 

Wan says ...
  Dalam byk2 aku dah tgk Vicky Cristina Barcelona tu. Agak entah apa2 walaupun best jugak layan.

Aku pun maraton gak, layanlah sementara tak boleh berjalan sakan sekarang ni kan

Reply | Posted on 8/10/2009 3:37:15 PM
 
maya replies ...
  itulah.. agak entah hape2.. tapi syok layannn...

Reply | Posted on 8/10/2009 6:04:57 PM
 

ummizz says ...
  taken tu mmg best,.. aku tgk kat wayang, liam neeson macho..

Reply | Posted on 8/10/2009 9:35:26 PM
 
maya replies ...
  memang syok kan has...
haha! aku tak tau nama dia...
cool giler..

Reply | Posted on 8/11/2009 12:53:48 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 3 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server