HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

wekend's movie marathon
Sunday, August 09, 2009
Posted on 9:31:08 PM | 8 Comments

kata duduk rumah kan..

nak menjahit pun malas.. ingat nak buat wrislet kaler hitam.. tapi takde zip hitam pulak.. sekarang baru terfikir, kenapalah tak buat ikut kaler zip yang ada.. haha! dah terlambat. kena siap-siap untuk kerja esok. kadang-kadang kita terlupa nak fikir walaupun benda-benda senang bila hati kita tak betul-betul into it.. kan?

ok. ini senarai movie-movie yang saya tengok weekend ni. biasalah.. saya tak tengok tv. kira ganti lah ni..


Everybody Wants To Be Italian (2007)
layan. saya suka cerita ringan cam ni. tak serius.


Vicky Cristina Barcelona (2008)
best. sangat romantik. tapi biasa lah, terlebih romantik pun payah jugak. cerita ni paling melekat dalam kepala.


The X Files - I Want to Believe (2008)
saya tengok x-files mase asasi. itupun kalau nasib masih ade kerusi nak duduk. biasalah duk asrama. citer macam x-files dulu-dulu gak.. nothing special.. cume teringat zaman muda-muda... ;)


I Love You, Man (2009)
layan. ni cerita orang lelaki. nak tau pasal orang lelaki boleh tengok cerita ni.


Taken (2008)
action. giler best. sebab cerita dia tak tehegeh-hegeh. bijak. tak payah cakap banyak, action yang penting. ni kali ke-3 saya tengok.


Wanted (2008)
action. errkk.. saya cari cerita ni sebab konaz kate cerita ni best giler. haha!. sangat ganas ini cerita. tapi layan jer lah.. cuma dah hujung-hujung tu ade skip sikit-sikit..


Corat-Coret, Review, Fiction | 8 Comments
 

tini says ...
  byk tu.. Vicky Cristina Barcelona blm tgk. kn download sbb maya kt plng melekat dlm kepala :) eh cop cop!! kita dah tgk nur kasih jumaat hr tu. ni dah x sbr tgg next week.

Reply | Posted on 8/9/2009 11:13:35 PM
 
maya replies ...
  sila-sila.. haha..
tapi kan.. syok lagi tengok nur kasih kat utube.. takde iklan.. haha..

Reply | Posted on 8/10/2009 6:02:29 PM
 

meandbaby says ...
  hehe..sambil-sambil bercucuk tanam kan..patut le segar bugar tanaman..hehehe

Reply | Posted on 8/9/2009 11:40:25 PM
 
maya replies ...
  tapi semalam internet slow giler lah.. takleh bercucuk tanam..

Reply | Posted on 8/10/2009 6:02:56 PM
 

Wan says ...
  Dalam byk2 aku dah tgk Vicky Cristina Barcelona tu. Agak entah apa2 walaupun best jugak layan.

Aku pun maraton gak, layanlah sementara tak boleh berjalan sakan sekarang ni kan

Reply | Posted on 8/10/2009 3:37:15 PM
 
maya replies ...
  itulah.. agak entah hape2.. tapi syok layannn...

Reply | Posted on 8/10/2009 6:04:57 PM
 

ummizz says ...
  taken tu mmg best,.. aku tgk kat wayang, liam neeson macho..

Reply | Posted on 8/10/2009 9:35:26 PM
 
maya replies ...
  memang syok kan has...
haha! aku tak tau nama dia...
cool giler..

Reply | Posted on 8/11/2009 12:53:48 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server