HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jaja says ...
  thx so much maya sbb bagi template ni free. kalo kat luar, org dah boleh buat duit dgn jual benda ni je...sy mmg plan nak buat style gini ni,ko memang best la!

Reply | Posted on 7/23/2009 7:05:59 AM
 

kui says ...
  wah simple n nice.. aku pasti akan guna..hehehehhe.. thanks maya

Reply | Posted on 7/23/2009 8:18:05 AM
 

ummi365 says ...
  This is good maya, well done!!

Reply | Posted on 7/23/2009 11:11:29 AM
 

jannah says ...
  may..i like it very much....leh jadi sumber rujukan untuk my website....beli domain tak wat pape pun lagik

Reply | Posted on 7/23/2009 12:32:23 PM
 

zana says ...
  Maya, kalau akak berjaya bukak kedai online, insya Allah, akak akan guna kan template maya ni... Semoga Allah murahkan lagi rezeki Maya sekeluarga... Amin...

Reply | Posted on 7/23/2009 12:40:17 PM
 

Maz says ...
  Maya...Thanks for sharing this terrific template. I will certainly find a good use for it :)

Reply | Posted on 7/23/2009 2:36:13 PM
 

syime says ...
  hi maya.. what a nice template. well done!
anyway, sy dh try2 template ni tp ada problem.
link xberfungsi.. maksudnye bila letak cursor kt word yg spatutnye link (cth 'more..'), nothing happen.. hihi.. is there something wrong?

Reply | Posted on 7/23/2009 4:00:03 PM
 

Yati says ...
  Nice...!
Thanks for sharing, Maya. :)

Reply | Posted on 7/23/2009 4:56:04 PM
 

nisa says ...
  Salam K. Maya, thank you so much for sharing the template,,memang sgt2 menghargainye,.. Nnti nka bukak online shop akan gune template nih..wah,,boria la semua,haha

Reply | Posted on 7/23/2009 5:04:10 PM
 

Sheila says ...
  Salam...

Thumbs up Maya... macam tau-tau aje akak tengah mencari tempat untuk online catalog... Apa kata orang, pucuk dicita, ulam mendatang...

Thanks a lot..

Reply | Posted on 7/23/2009 7:01:12 PM
 

maya says ...
  thanks all..
silalah try..
let me know if anything...

untuk syime,
so far saya takde experience macam tu pun.. lagu syime dapat br url lagi elok.. boleh saya tengok.. :)

Reply | Posted on 7/23/2009 8:42:52 PM
 

anasfadilah says ...
  thanks kak maya for this template :)

Reply | Posted on 7/23/2009 10:37:11 PM
 

iamja says ...
  tumpang lalu sat...aku juga doakan semoga murah rezeki maya.. bagus ko!!!

Reply | Posted on 7/24/2009 8:19:08 AM
 

diesha says ...
  hehe meh saya pon nak doakan maya jugak sebab baik hati sangat share ngan kita..tenkiu maya....

Reply | Posted on 7/24/2009 12:57:13 PM
 

diesha says ...
  napa takleh donlod..nak jugak.....

Reply | Posted on 7/24/2009 1:08:10 PM
 

syime says ...
  boleh rupe2 nye.. ntah mana silap smlm.. :)
anyway, thanks again maya! (halal ek nk gunapakai.. ;))

Reply | Posted on 7/24/2009 2:47:22 PM
 

diesha says ...
  hehe sapa yer leh bantu saya..da donlod winzip takleh bukak huhu..please email sya ainashcdsha@yahoo.com.my

sori ...sya buta IT...

Reply | Posted on 7/24/2009 10:34:29 PM
 

cetot says ...
  memang hebat.. first time tgk terus jatoh cinta.. thanks for making this free. hehe

Reply | Posted on 7/28/2009 12:18:58 AM
 

cetot says ...
  by the way maya, u punye guna wordpress ke?

Reply | Posted on 7/28/2009 12:23:07 AM
 

maya says ...
  syime,
yep.. halal as long as untuk diri sendiri atau utk bantu kawan2..

diesha,
yg tu saya pun tak tau nak komen..

cetot,
saya punya tu bukan wordpress. yang tu saya coding sendiri.. ;D

Reply | Posted on 7/28/2009 1:15:47 AM
 

Ben aka Cik Punggok says ...
  OMG comel nya catalog ni Maya, I love it...

will try to use it...nanti siap i forward to u again yeay! u r my supergirl

Reply | Posted on 9/3/2009 10:19:53 AM
 

sLeEpy says ...
  salam maya.. mintak keizinan nak guna template ek.. kagum ajek tgk online katalog nih

Reply | Posted on 9/14/2009 2:44:05 PM
 

anz says ...
  tq maya coz share ilmu...saya dah cuba buat tapi camne nak dapat 3 gambar dalam satu baris? saya punya cuma 2 gambar dalam satu baris...agaknya saiz gambar saya besar....atau ada sape-sape boleh bantu?? tq!

Reply | Posted on 10/4/2009 9:28:40 AM
 

yokoyopoyo says ...
  aaa suka suka suka ini template, simple dan to the point. saya mintak pakai template ini ekk.. tq very much for making it free ;)

Reply | Posted on 10/8/2009 1:44:22 PM
 

ayu says ...
  terima kasih kak utk template ni.saya gun autk blog baru saya..nanti sy bg link^^

Reply | Posted on 10/9/2009 12:50:25 PM
 

fathiah says ...
  thank akak for this tamplete..sgt suka..sy guna utk my new site..sila laa jeguk2 sana ye :)

Reply | Posted on 11/23/2009 11:27:59 AM
 

Cik Kema says ...
  Salam

Maya, cik kema guna pakai template maya utk create new shops kat mscraftshoppe taw. Ada sedikit ubah suai yg cik kema wat utk kesesuaian blog. Harap Maya benarkan.

Terima kasih byk2 maya

Reply | Posted on 2/9/2010 3:30:30 AM
 

Noor says ...
  salam maya...I hope u don't mind if Akak guna template ni utk kedai online akak nanti..
thanx so much for the template..semoga Maya terus dimurahkan rezeki kerna berkongsi ilmu dgn kita..

Reply | Posted on 2/21/2010 7:42:50 PM
 

mikylayna says ...
  salam kak Maya
minta kebenaran ye guna template ni...
mcm cik kema, sab pun akan edit2 sikit...

mekacih sgt sbb berkongsi ilmu

Reply | Posted on 2/22/2010 9:56:25 AM
 

ibu alya says ...
  salam...maya...saya mohon izin utk gunakan templete ni yer...thanks 4 sharing...

Reply | Posted on 2/22/2010 1:37:30 PM
 

anis says ...
  salam kak maya, sy gune ye template ni ntok catalog blog sy..thank u so much for sharing..

Reply | Posted on 2/24/2010 12:22:14 PM
 

SekociNorlie says ...
  Alhamdulilah, thanks maya for this template...sangat2 dihargai...

Reply | Posted on 3/2/2010 12:00:08 PM
 

NureL@NC says ...
  Salam Maya....
Thank u so much for the brilliant template...
Minta izin guna yer...sgt sesuai katalog template ni...
we love it....Moga Maya & family di limpahi rahmat Allah...Amin....
Salam kenal dr NurelL's Craft Team...

Reply | Posted on 3/4/2010 10:20:47 PM
 

Ummi says ...
  Salam Maya;

Jatuh hati dengan template Maya. Minta izin guna template tersebut ya. juga mohon kebenaran untuk tambah mana-mana yang sesuai dengan blog ummi ya.

terima kasih

Reply | Posted on 3/18/2010 4:11:23 PM
 

ummi ummu says ...
  maya...suker sgt template maya buat ni...tahniah utk maya dah dpt membantu rkn2 semua gunapakai template ni...nak mntk izin eks pkai kat blog sy nnt...
semoga maya & family dilimpahkan rezki yg melimpah ruah...

Reply | Posted on 3/23/2010 12:13:03 PM
 

Yana Craft says ...
  Salam Maya... thanks coz sudi2 share tamplete baru ni.. cantek sangat.... sy rase nak minta kebenaran tuk guna tamplet ni di katalog saya nanti. boleh ye maya.. TQ so much... :)

Reply | Posted on 3/28/2010 12:16:07 PM
 

Roslina says ...
  Salam Maya, terima kasih banyak2 kerana sudi share template ni. Sangat berguna! Nak mintak izin guna template ni boleh?

Reply | Posted on 4/7/2010 6:45:50 PM
 

Syaaz says ...
  As'kum...

Kak Maya, Syaaz guna pakai katalog kak Maya utk blog Syaaz...
Halalkan erk...
time kaseh byk2, moga Allah swt berkati n limpahi rezeki utk k. Maya sekeluarga.

t ada masa jengukla blog kiter yer...
time kaseh daun keladi skali lg....hehehe

Salam....

Reply | Posted on 4/18/2010 2:55:22 AM
 

Apek says ...
  Salam maya..

saya nak minta izin utk guna template maya
tapi sampai sekarang saya tak berjaya
saya ni baru saja nak berjinak2 dgn dunia it ni

Reply | Posted on 4/23/2010 7:12:58 AM
 

lisahamzah says ...
  slm kak maya,
nk tanya, pc/notebook sy xleh bukak format xml...mcm maner yer?

Reply | Posted on 5/10/2010 1:42:45 PM
 
maya replies ...
  tak yah bukak.. upload je terus..

Reply | Posted on 5/10/2010 2:55:38 PM
 

maz says ...
  thanks dear maya, mtk kebenaran mggunakannye. masih menggodek2 utk adjust :)

Reply | Posted on 5/12/2010 3:32:58 PM
 

ABC Craft says ...
  Hi Kak Maya. Boleh sy guna template ni? Terima kasih banyak2 kak sbb share benda ni. Sangat2 berguna.

Reply | Posted on 5/13/2010 11:27:59 AM
 

nuyui says ...
  salam maya... nak mintak izin guna template catalog nih yek.. kalau tak izin bagi tau ek.. eheheeh.... ilmu yg berguna... terima kasih kerana berkongsi....

Reply | Posted on 5/18/2010 8:50:06 AM
 

qirmumtaz says ...
  lalu kat sini terjumpa template yg dah lm sy idamkn..sy amek ek..tq, thanks a lot!

Reply | Posted on 7/11/2010 7:44:18 AM
 

azee says ...
  salam maya, nak guna gak template maya ni..tq for sharing ye ..tp camne ye...azee ni xpandai sgt it ni..

Reply | Posted on 7/14/2010 1:12:58 PM
 
fazilah replies ...
  Salam. Bagus template nih, saya minta izin guna? Tak sabar nak cuba.. thanks a lot, saya hargai usaha maya.

Reply | Posted on 2/11/2011 2:20:12 AM