HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

auditonorous
Tuesday, July 21, 2009
Posted on 8:43:22 PM | 4 Comments

baru nak bernapas minggu ni sekali cik audit datang pulak. tersekat-sekat lagi napas. kalau ENCIT audit yang datang takpe lah jugak kan. lagi-lagi kalau yang datang tu macam channing tatum.. eeuuwww... haha.. saje tambah perencah lebih garam lebih gula lebih asam biar semua rasa terlebih.

bagus sebenarnya proses audit mengaudit ni. terasa-rasa macam diri sendiri pun nak jadi auditor. walaupun menyesakkan, baru lah kita nampak betapa banyaknya yang dah kita buat. dan banyak juga lagi yang tak terbuat :p

macam ni lah orang kata, what you give you get back. eh yang ni dah masuk ke cerita lain. tapi macam tu lah ceritanya.. saya suka suka suka.. yay!!


Corat-Coret, Kisah Saya | 4 Comments
 

wan says ...
  saya membayangkan auitor2 itu bergigi runcing, berekor dan sebesar bangunan KLCC. adik beradik t-rex kan..

Reply | Posted on 7/22/2009 2:53:47 PM
 

maya says ...
  betul wan.. ade serupa cam tu...

Reply | Posted on 7/22/2009 3:22:22 PM
 

mushroom says ...
  kan..sy pun mengimpikan encikČ audit..

Reply | Posted on 7/23/2009 5:44:30 PM
 
maya replies ...
  hahaha.. nak yg macammana?

Reply | Posted on 7/31/2009 10:49:26 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server