HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Tiered Maxi Dress for sale!
Saturday, July 11, 2009
Posted on 10:18:55 PM | 9 Comments

sebab hari ni restoren tutup, sempatlah saya siapkan dress ni. sanggup, walaupun menjahit sambil memangku melly. ok. melentur buluh biar dari rebungnya orang kata. lagi pun dia cuma tengok je. tak berani nak usik sebab takut saya marah dan suruh turun.

sama pattern macam dress dalam entry ni.

melly dah ada baju kurung dari corak yang sama. sebab tu baju ni saya nak let go. saiz memang sebiji macam entry yang saya link kan tu. boleh pakai lama sebab kainnya panjang. kalau lama sikit boleh jadi skirt pulak.

sila klik sini untuk keterangan lanjut

tq!


Made by Maya, Dahlia Dress, Kedai Saya | 9 Comments
 

zana says ...
  cantik.... akak berkenan...

Reply | Posted on 7/12/2009 1:22:00 AM
 

kui says ...
  cantik! tgh pk anak sapa aku nak bagi ni... hehe.. klu ada anak lama dah aku sambar...

Reply | Posted on 7/13/2009 8:53:39 AM
 

rina says ...
  ni japanese koten ek... cun design dia

Reply | Posted on 7/13/2009 8:55:57 AM
 

kaezrin says ...
  maha lawa ..

maya cuba ko buat size UK18 pulak...vleyyyy

Reply | Posted on 7/13/2009 2:12:13 PM
 

wan says ...
  lawa nih... maya cuba la jinakkan diri buat blouse utk mak budak plak..

Reply | Posted on 7/13/2009 6:01:47 PM
 

maya says ...
  mekasih mekasih mekasih...

kain ni bukan japanese cotton. sebab ade tulisan arab. dan tulis sharbat..

(kalau serbet dalam bahasa jawa maksudnya kain buruk.. hehehhe)

Reply | Posted on 7/14/2009 1:29:41 AM
 

chima says ...
  hi maya!kalu nak tempah dress macam ni bole x?

Reply | Posted on 7/18/2009 1:57:31 AM
 

maya says ...
  errmm.. saya tak ambik tempahan buat mase ni.. sorry.. :)

Reply | Posted on 7/19/2009 2:25:37 PM
 

Norliana says ...
  cantiknya baju ni.. ajar la kita .. tak nak buat tutorial ke... maklumlah dah ada anak pompuan ni.. igt nak gak belajar menjahit...

Reply | Posted on 11/16/2009 1:57:08 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server