HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

si rambut kerinting
Tuesday, July 07, 2009
Posted on 10:07:05 PM | 8 Comments

menjadi budak berambut kerinting, sebenarnya tidaklah secomel seperti yang disangka. tak banyak yang boleh digayakan. jangankan bob style, apatah lagi fringes, pony tail pun jangan harap nak menjadi.

yang boleh cumalah, samaada di biar gerbang, yang silap-silap hari bulan lebah pun buleh tersesat. ikat 2 yang tiap satunya menjadi sipit sedut. atau pun ikat satu yang juga menjadi siput sedut juga akhirnya.

dan.... letakkan reben comel merah menyala yang macam saya buat ni.. :D



Made by Maya, Hair Accessories, Ribbon | 8 Comments
 

deemumtaz says ...
  sama la macam Aufa... kerinting macam maggi mee.. dia pun kata rambut dia rambut maggi kalau org tanya... Lepas mandi x payah sikat pun takpe.... sikat pun x de maknanya.... ha ha..

Reply | Posted on 7/7/2009 10:36:21 PM
 

haida says ...
  dah comel lah tu.. ;-)

Reply | Posted on 7/8/2009 1:27:29 AM
 

salina says ...
  biar rambut dia terus panjang...pastu sentiasa letak minyak baby..ala2 wet look tu..comelnyer..

Reply | Posted on 7/8/2009 4:07:41 AM
 

rina says ...
  ingat pesanan saya...

Reply | Posted on 7/8/2009 6:56:48 AM
 

Melorr says ...
  Hahah yippe dont cut the curls! but Clip it! Nice bow sis maya. My girl -Yasmin pon curlies...skang I tgh gile buat korker bows for her :)).

Reply | Posted on 7/8/2009 12:35:45 PM
 

zura says ...
  comey nye si curly haired angel ni mai..hehe...hanan pun curly but more like wavy...somehow as she grows older makin kurang curlz tu...

Reply | Posted on 7/8/2009 2:58:45 PM
 

yumyum says ...
  salam,
ive been reading ur blog for a while, and i lovee all your work!
if its not too much to ask, can you make list of shops where u get ur craft/sewing supplies from, for reference?
tak tau mana nak carik.hehe
thanks in advance!

Reply | Posted on 7/8/2009 5:10:18 PM
 

maya says ...
  dee,
hehe.. dia ngaku eh macam mee maggi? senang takyah beli megi kat kedai lagi.. :p

haida,
eeuuuwww..

salina,
baru panjang sikit gitu pun mama dia dah rimas tengok kalau dia tanak ikat rambut... rase nak potong jer..

rina,
yang mane satu eh?

melorr,
hah? korker bows? ape tu? jap lagi nak tanya uncle google.

zura,
tapi yang ni rasanya macam susah nak hilang curlynya.. (belajar dari pengalaman.. heh hee..)

yumyum,
tq yumyum.. haih.. tiba-tiba rasa lapar lak bila bace yumyum.. okeh, the naswer is in my next entry.. :D

Reply | Posted on 7/9/2009 12:18:47 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server