HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

mc
Thursday, July 02, 2009
Posted on 10:13:05 AM | 11 Comments

tewas jugak akhirnya saya.
badan saya sakit-sakit. demam. batuk tak berhenti-henti. dan juga selsema. complete satu pakej.

tapi bila mengenangkan kerja yang belum sudah, serabut juga kepala.
takpe. hari ni saya rehat cukup-cukup.
biar esok badan saya sihat walafiat dan sihat bertenaga untuk siapkan kerja-kerja yang tinggal sikit (sikit?) saja lagi nak siap tu.


Corat-Coret, Kisah Saya | 11 Comments
 

Myza says ...
  Selamat berehat kat rumah.
Jangan curi2 menjahit ya..;p
Semoga cepat sembuh

Reply | Posted on 7/2/2009 10:34:01 AM
 

gee says ...
  take care maya!

Reply | Posted on 7/2/2009 10:54:01 AM
 

iamja says ...
  take care my friend... aku pun rasa nak cuti.. :P

Reply | Posted on 7/2/2009 11:07:40 AM
 

taichee says ...
  Take a good rest.
Eat well.
Sleep well.
Eat ample meds.
Take vitamins.
Drink loads of water.

Esok bila dah start keje terus gear 5 cam haku nih. Bosan giler kat umah kena kuarantin. Dtg opis ha ko~@! Bersemangat waja

Reply | Posted on 7/2/2009 11:31:11 AM
 

maya says ...
  mekasih semua...
saya baru bangun tidur..
terbangun sebab mimpi boss membebel..
hah!

rasanya nak gear 5 tak dapat kot esok. tak pe, yang penting esok semua kena siap...

Reply | Posted on 7/2/2009 5:07:43 PM
 

Mizzy N says ...
  hmmm, jaga diri ye.

Reply | Posted on 7/2/2009 5:27:04 PM
 

Zana says ...
  Maya, semoga cepat sembuh... (Akak rasa Maya ni demam sebab nak kaya lagi ni... kalau x kaya kat ofis, mesti kaya kat Barn Buddy...hee..hee...- gurau ajer)

Reply | Posted on 7/2/2009 7:57:24 PM
 

redcomel says ...
  akak, jgn lupa makan ubat...

Reply | Posted on 7/3/2009 10:46:35 PM
 

rina says ...
  camana skang... masih x ok lg ke

Reply | Posted on 7/3/2009 11:29:36 PM
 

mas says ...
  Alah ciannya maya....Hmm nampaknya maya kene take a very strict rest kalu tak, susah nak sembuh tu. Rajin makan ubat yer...( walaupun saya sebenarnya seorang penakut pada ubat hahaha)

Reply | Posted on 7/4/2009 12:29:07 AM
 

maya says ...
  alamak thanks all...
sebenarnya dah keje pun hari ni... dah sihat dah.. cuma batuk kokol je tak baik-baik...

terima kasih sekali lagi semua!!!
muahhss

Reply | Posted on 7/4/2009 12:58:18 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server