HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cerita-cerita di hari jadi - terima kasih kepada semua
Thursday, June 25, 2009
Posted on 5:36:05 PM | 14 Comments

alhamdulillah. saya terharu.

semalam lagi dah ramai wish birthday kat saya. see. dengan perkembangan teknologi terkini (read: fb) semua orang dapat track dan ingatkan kita bila sampai birthday kita. saya kagum. rasanya sebelum-sebelum ni tak sape pun perasan bila birthday saya tiba. tapi tiba-tiba (ok start tahun lepas) macam semua orang wish happy birthday kat saya bila tiba masanya. uhoooo.. saya sangat terharu. terasa diri saya sangat dihargai. terima kasih semua.


tinggal ni 2 ketul saja. big mac pun dah abiss..


hari ni pulak, ada orang belanja mc d dan dunkin' donuts. terima kasih. terasa murah rezeki. kenyang sungguh hari ni sebab saya makan big mac.

lepas tu kan.. saya macam tak percaya. saya tengah sibuk-sibuk pening kepala fikirkan kerja yang tak siap-siap. konon boleh tengok kat rumah tapi sila salahkan kebun buddy. sungguh bad time management!


tiba-tiba, kak ros muncul bawak 2 dozen bunga ros. opocot!


waaa... sangat cantik dan wangi.. sape punya lah tu. sungguh bertuah orang itu.


wah? bunga? huh? saya ke? untuk saya? bunga ni untuk saya? hah? betul ke?


padahal kat bilik tu masa tu yang ada saya sorang. 2 orang kawan saya yang berkongsi bilik sorang cuti, sorang meeting. lagi pun hari ni hari special saya. hehe.. tapi mana lah tau kan kot tersalah tuju ke kan.


ooohhh... dari anak-anak saya rupenye..


tapi kan? uh? saya sungguh tak percaya. saya cubit-cubit paha. rasa sakit jugak. saya gosok-gosok mata. tak terjaga dari tidur pun. betul lah hoh.. saya tak bermimpi.


eeuuuwww.. bunga-bunga yang melekat di hati saya..


tapi kan. ada orang tu tak ngaku. dia kata dia rock. mana main bagi bunga. orang jiwang je bagi bunga. apakah?


mungkin buleh tanya pada reben ni juga


saya macam nak percaya jugak kata-katanya tu.. sebab betul-betul saya macam tak percaya dengan surprise yang sungguh begini!


Corat-Coret, Kisah Saya | 14 Comments
 

hanis says ...
  auwwwww sungguh romantis
tambah plak arini malam jumaat...larikkkkkk

Reply | Posted on 6/25/2009 7:33:55 PM
 

rina says ...
  aku nk print entry ni kasi nasrun baca...
transformasi betul saher skang...

Reply | Posted on 6/25/2009 8:13:01 PM
 

maya says ...
  hanis,
auww auww... harap maklum. suami saya shift malam minggu ni yer...

rina,
hahaha... at ur own risk yer... haha

Reply | Posted on 6/25/2009 8:49:19 PM
 

Mas says ...
  wah....romantis sungguh Mr Hubby Maya itew....Anyway...Happy Birthday (kalu terlewat mintak ampun yer....) moga bertambah crafty ngan idea yang berpusu-pusu....

P/s: Setuju skali ngan kata2 hanis.....

Reply | Posted on 6/25/2009 8:51:16 PM
 

iamja says ...
  wowee maya. (bkn woweerina). Cayalah. Berbunga2 hati birthday girl. (girl lg ke?). Mmg transformasi. HAPPY BIRTHDAY my friend. Semoga hidup anda sentiasa berseri spt bunga itu.

Reply | Posted on 6/25/2009 9:17:18 PM
 

taichee says ...
  Sungguh chomel ceta kau ni. Heheheh I loike~@!
Happy besdeh skali lagik komai~@!

Reply | Posted on 6/25/2009 9:44:20 PM
 

gee says ...
  oh oh sungguh terharu... berbunga2 lah wahai hati. dan ceria lah selalu disamping anak2 dan suami terchenta. mereka buat anda sungguh bahagia..

Reply | Posted on 6/25/2009 9:56:25 PM
 

maya says ...
  mas,
hehe.. mekaseyyyy.... tak terlewat pun. masih hari yang sama.. itulah.. saya pun harap saya rajin menjahit lepas nih..

iamja,
muahaha... mekaseh ja... transformer pun tak tengok lagik..

taichee,
huahua.. mekasihhhh.. moga2 ko sihat2 saje yer..

gee,
mekasih gee.. bunga2.. hehe

Reply | Posted on 6/25/2009 11:33:31 PM
 

tety says ...
  kompem lagik berbunga-bunga... wahhh sungguh SYOK!!!!!

Reply | Posted on 6/26/2009 9:54:26 AM
 

kaezrin says ...
  ahaks..i like..so schweeeettttttttttttt

Reply | Posted on 6/26/2009 11:09:30 AM
 

jannah says ...
  best nye dapat surprise camni.....

Reply | Posted on 6/26/2009 11:18:21 AM
 

wan says ...
  wahh bunga, i like! kalau dia tak mau mengaku, mailah, biar saya yg mengaku, boleh?

Reply | Posted on 6/26/2009 1:22:30 PM
 

kyrasha says ...
  Happy birthday! Semoga pjg umur, murah rezeki dan dirahmati Allah selalu.

Reply | Posted on 6/27/2009 5:01:26 PM
 

lyein says ...
  hahahahaah...tak semestinye bg bunga tandanye jiwang...laki i pn tak jiwang tp dia bg bunga i terima ajee....spi skang aku simpang kt opis...kekeekek

Reply | Posted on 6/27/2009 8:17:41 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server