HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  sib baik aku x sempat nak sumpah seranah budak courier tu. adoiii.... ko ni memang nak kena.

cop dari kulitmanggis ni dah lama aku berkenan cuma tatau nk cop kat mana kalu beli.

Reply | Posted on 6/18/2009 6:49:08 AM
 

ummi365 says ...
  Maya, sebenarnya online shopping lagi terukkan.. hehehe. Dulu akak takut nak online shopping especially yang overseas. bila dah start satu.. hai tangan tu gatal je nak click yang lain.. sebab tak pegang duit. hujung bulan tenguk credit card baru tenganga kan..

Reply | Posted on 6/18/2009 8:34:36 AM
 

kv says ...
  mmg tak boleh lari dr masalah terbeli kan? Sama lah kita.

Reply | Posted on 6/18/2009 8:36:13 AM
 

jannah says ...
  saya pun suka beli online...sangat senang...nak bayarpun senang..klik sana klik sini jekk

Reply | Posted on 6/18/2009 9:16:48 AM
 

faihah says ...
  haha...maya, online shopping lg teruk kn. cam sy shpg kat lyein ari tu, last2 tgk,, aduhh byknye dah spent tp jk benda tu worth it, pejam mata je la kot...

Reply | Posted on 6/18/2009 10:31:14 AM
 

Wan says ...
  sebab tu saya tak de m2u.. kalau ada.. parah.. tapi encik suami suruh saya bukaks atu, supaya senang segala mala proses tak sesakkan kepala dia.. nampaknya lepas ni, saya pun sama terjebak hehe

Reply | Posted on 6/18/2009 10:35:58 AM
 

lyein says ...
  faihah mmg pembeli tudung online terbyk..eekekek

laa tudung2 tu rina bli tuk ko ker..awatler tak habaq...sabar je kan...

aku kenan gak cop2 tu..bak kt rina..tatau cop kt mana..silap hb dinding umah aku kang anak2 aku cop

Reply | Posted on 6/18/2009 3:11:50 PM
 

maya says ...
  rina,
hehe.. sori beb. bz sangat sekarang ni tak sempat pandang kiri kanan.... muahahaha... yang cop tu, nak cop kat tudung buat design baru pun boleh.. hehehhe..

ummi365,
sebenarnya saya pun tak berapa berani gak. selalu beli kat tempat yg wellknown je.. cam amazon etc.. ebay pun saya tak pernah join.. kalau blog-blog, kebanyakannya kawan2 je.. ataupun yg dah selalu follow blog dia... tapi, sangat senang kan, dan syok juga...

kv,
hehehe.. 5!!! tak boleh tidak..

jannah,
a'a.. sesenang duit yang mengalir juga.. sekali dapat gaji tengok2 dah habis.. hahhaa

faihah,
betul.. saya pun sekali beli beli beli.. tengok-tengok dah terbanyak... hahahaha..

wan,
hehehe.. bukan salah m2u.. salahkan setan2 yang suka menghasut untuk abihkan isi2 m2u tu.. muahahahah....

lyein,
wah.. harus ada anugerah ni kat faihah. (faihah, kalau dapat jgn lupa bgtau yer. saya dah tolong promot ni.. hahahha)... yer lah sbb dah beli kat dia.. senang sekali gus.. kalau tak kene charge shipping 2 kali.. hehehehe... bak kata aku kat rina, cop kat tudung buat design terbaru.. hehehhe

Reply | Posted on 6/18/2009 8:14:27 PM
 

faihah says ...
  hehe..tima kasiih maya tlg promot. ada ke lyein?? muahaha

Reply | Posted on 6/19/2009 12:09:09 PM
 

mangosteenskin says ...
  Thank you so much kak maya! mudah2an M tu boleh jadi K...dan Maya jadi Kaya. Hahahaha.

Mango sejak pandai online shopping semakin cepat pokai. Betullah kata c stacy tu..."terlebih sudah". Hehe.

Reply | Posted on 6/23/2009 1:54:56 PM
 

Bella says ...
  dear.mai shopping hijab kat sini pulak..lotsa items to be grab!

Reply | Posted on 3/10/2010 2:15:22 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server