HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

double you tee eff
Friday, June 12, 2009
Posted on 12:14:33 AM | 6 Comments

sebenarnya takde makna pun pada saya, kecuali kalau betul-betul di sebutkan ayat sepenuhnya di depan muka saya sambil sengaja ditujukan pada saya. panas juga hati.

plat number terkini WSR7281. boleh rujuk di sini. tak lama lagi, keluarlah plat number double you tee eff ni.

sape-sape yang berminat tu, sempat lagi kumpul duit dari sekarang. merasalah disumpah seranah hari-hari semasa memandu. boleh ler try WTF 1. ada berani?

kena cepat sebab tak banyak.cuma ada 9999 je.

tiba-tiba teringat, macammana kalau initial nama memang seperti ini. kesian juga.


Corat-Coret, Ceritus | 6 Comments
 

kui says ...
  wtf = who's the father la.. bak kata hanis zalikha...hehehe

wtf = wan ton faizal? aha sudah mengarut

Reply | Posted on 6/12/2009 7:40:07 AM
 

maya says ...
  hehe.. hanis juga yg kene yer...
want this food..

Reply | Posted on 6/12/2009 9:35:34 AM
 

iamja says ...
  hahahahha.. orang kayo je beli WTF 1.

Reply | Posted on 6/12/2009 9:56:58 AM
 

rina says ...
  1-10 selalunya geng2 kayos & kerabat2.

Reply | Posted on 6/12/2009 4:59:04 PM
 

deemumtaz says ...
  memang ler best kalau initial nama sama mcm kereta kalau sorang jer yg pakai notu.

Reply | Posted on 6/12/2009 5:01:07 PM
 

maya says ...
  ja & rina,
hehehe.. plat ni spesel.. berapa juta lah agaknya kan.. dulu pernah nampak plat bab one. anak orang kayo yg guna.

deemumtaz,
kan..

Reply | Posted on 6/13/2009 5:09:24 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server