HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Ibu dan Facebook (Serafina Ophelia)
Wednesday, June 10, 2009
Posted on 10:38:02 AM | 5 Comments


Ibu
facebook
hubungannya erat sekali

Setiap hari, sehabis mandi
selesai makan
sehabis apapun

Dalam hatiku
aku berfikir
mahu kemanakah gerangan ia?

Notebook

Tapi apa yang selalu ia lihat di notebook?
facebook
setiap hari tawanya menggema

Sampai kapankah hubungan erat antara ibu dan facebook?
mungkin sampai akhir hayatnya

Notebooknya akan dibawanya... ke surga

nota kaki: sungguh bijak ini budak ye... anak sape lah ni..


Corat-Coret, Lagu, Ceritus | 5 Comments
 

aimila says ...
  ha..ah ler..anak sape ler ni. mcm terkena plak ngan 'sajak' budak tu. mngkin itu gak ler yg ingin diluahkan oleh anak2 zaman ini (t'masuk ler anak2 aimila s'diri). he..he..he..

Reply | Posted on 6/10/2009 4:28:44 PM
 

jijah says ...
  keh keh keh.. ayat last tu sungguh berbisa!

yg gelak sakan tu sure mak dia kan.. ibu dan facebook!

ps: rasa budak ni mesti pakat ngn bapaknya utk tulis sajak nih keh keh keh

Reply | Posted on 6/10/2009 7:14:29 PM
 

maya says ...
  haha! alaaa.. bapak dia main game ok pulak kan...

Reply | Posted on 6/10/2009 10:40:17 PM
 

haida says ...
  agaknya inilah yang difikirkan oleh anak2 saya jugak

Reply | Posted on 6/10/2009 10:56:37 PM
 

kui says ...
  klu melly version kena tuko sikit, ibu & blog ke @ ibu & mesin jahit ke... hehehehhe

Reply | Posted on 6/11/2009 8:20:11 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server