HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

zoolagi 2
Tuesday, June 09, 2009
Posted on 11:38:16 PM | 12 Comments

ingat tak zoolagi saya dulu? ok. setelah sekian lama terpendam, sekarang saya memperkenalkan kawan-kawannya yang bukan terdiri daripada ahli-ahli zoo. cuma kawan-kawannya saja.


cik flower dan cik hati

cik bunga, cik cinta dan cik melati

cik birdie dan cik pinkie

..... and they'd been adopted! ;D


Made by Maya, Felt Creation, Sewing Corner | 12 Comments
 

Myza says ...
  Wohoo... serba pink.
Dalam tu letak apa Maya? Gemuk2 semua

Reply | Posted on 6/10/2009 10:20:44 AM
 

tni says ...
  maaf bertanya, tp ahlil zoo sekalian tu utk apa?sangkut kat mana?

Reply | Posted on 6/10/2009 10:30:37 AM
 

mizzy N says ...
  comel.

Reply | Posted on 6/10/2009 1:05:00 PM
 

zarin says ...
  hi, saya baru terjumpa web ni. sungguh menarik.
syabas diucapkan.
Anyway, nk tanya zoo zoo itu untuk apa ye?



Reply | Posted on 6/10/2009 3:22:37 PM
 

halina zairi says ...
  kiutnyeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Reply | Posted on 6/10/2009 5:10:37 PM
 

ibh_sue says ...
  kak maya....sangat cantikkkkkk.......lagi2 cik birdie dan cik pinkie ...sooo cute...

Reply | Posted on 6/10/2009 7:20:43 PM
 

wan says ...
  saya suka cik bunga hehehe..

Reply | Posted on 6/10/2009 8:44:18 PM
 

maya says ...
  Myza,
dalam tu letak kapas. sebab tu buleh gomuk..

tni,
bileh disangkut pada kunci, di beg.. atau di mana saja ikut suka..

mizzy,
tq!

zarin,
tq! zoo zoo tu untuk key chain..

halina zairi,
mekasihhhhh..

ibh_sue,
mekasihhhhh..

wan,
hehe.. saya pun suka..

Reply | Posted on 6/10/2009 10:39:25 PM
 

shikin says ...
  tak sabar nak tunggu ahli zoo smpi...hehehhe
tq maya!!!

Reply | Posted on 6/12/2009 11:49:22 AM
 

izyanadiah says ...
  cantiknye..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply | Posted on 6/20/2009 6:42:56 PM
 

Jiha says ...
  ala.... comel nyer...

Reply | Posted on 12/10/2009 4:44:59 PM
 

kira says ...
  fabrik ape anda gunakan ni?

Reply | Posted on 5/26/2010 11:03:08 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server