HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cerita bukan taraf
Wednesday, June 03, 2009
Posted on 10:05:43 PM | 10 Comments

Louis Vuitton Handbag

bukan setakat handbag yang terkurung di dalam jiwa saya.

Louis Vuitton Luggage

luggage juga. sebab jarang-jarang pakai boleh sampai ke tua elok lagi tau.

Louis Vuitton 2 Zipped Wallet

wallet macam ni paling saya suka sebab wallet saya yang sekarang dah koyak.

tapi saya rasa tak setaraflah (bukan ayat pancing). dahlah awal-awal dah ada orang cop saya suka yang imitate (tapi suami saya tulen tau, auwwww). nanti, mahal-mahal saya beli dia tanya pulak, eh, cantiklah. kat pasar malam tempat i tak jual design cam ni. (memanglah sebab saya beli yang original, okeh..)

sudahlah saya jenis malas nak tukar-tukar henbeg kalau macam semata-mata nak pergi ke tempat yang berlainan. bayangkan kalau tengok saya bawa henbag begitu hebat ni ke pasar ikan. sungguh tak sesuai nanti ikan-ikan tu melompat-lompat termasuk beg saya. dan tokei ikan tu pun kata, sini kak, saya tolong basuhkan sikit. tak sesuai tau cerita saya ni.

bukan apa.

birthday saya just around the corner ni. sesuailah sangatlah kalau ada orang nak start bincang-bincang cemana nak kongsi sorang sikit untuk hadiahkan saya seperti salah satu (kalau boleh nak semua) yang di atas.


Corat-Coret, Wishlist, Kisah Saya | 10 Comments
 

kui says ...
  aha...wishlist baik punya.. happy becoming bday!!!

Reply | Posted on 6/4/2009 8:27:24 AM
 

rina says ...
  ok MJ-MJ sekalian... mulai hari ini kita aku kompol duit 20sen sorang. sila transfer duit ke bendahari kita... tak lain tak bukan mak buyung anak ke3 yang tinggal nun di av.illa... tp make sure persepakatan kita ni jangan sampai ke pengetahuan orang kopil...

Reply | Posted on 6/4/2009 9:10:42 AM
 

Linda says ...
  adeiii la lawak ko ni maya.

rina, nk kumpul 20sen tu tiap2 hari ke atau 20sen sbln? kalau sbln..aku setuju hahaha. lawa luggage LV tu..aku kalau beli seketul hat ori sure org ingat aku beli kt padang besar kot hahhaa.

Reply | Posted on 6/4/2009 10:01:12 AM
 

tni says ...
  pakai yg original,balik kg..takdak sapa kenai apa brand. LV??
no worries...PS punya LV baik punya...:)

Reply | Posted on 6/4/2009 10:04:43 AM
 

linda says ...
  linda.... pasal ko pegi bocorkan rahsia kat maya...

Maya: linda bgtau

tgk dia dh tau. kalu camni kita tukar misi... 15sen. biar lama sikit terkumpul... baru dia rasa seprais...

Reply | Posted on 6/4/2009 10:23:46 AM
 

rina says ...
  eh eh... tertaip nama ko ler plak linda kt atas tu. hahaha

Reply | Posted on 6/4/2009 10:24:13 AM
 

elin says ...
  wakakakka...ehh ko jgn ckpo gitu maya..

yg pemnting ko tahu imitate ke tak...

ok aku bank inj 15sen kat ja nanti..opsss..maya tahu ker....

Reply | Posted on 6/4/2009 12:01:29 PM
 

Lydia says ...
  maya lawak okehh..wakakakakaka..
gelak terguling2 lydia depan pc ni haa..
siap ade wishlist befday tu yang tak tahan tu..hahahahaha..

Reply | Posted on 6/4/2009 1:00:56 PM
 

maya says ...
  hahahaha.
lawak, lawak gak.
dah start kumpul ke?
muahahahaha....

Reply | Posted on 6/4/2009 8:39:58 PM
 

lyein says ...
  aku pn leh bank in kalo nk skang...ahakssss

Reply | Posted on 6/8/2009 12:58:28 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server