HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

kui says ...
  aha...wishlist baik punya.. happy becoming bday!!!

Reply | Posted on 6/4/2009 8:27:24 AM
 

rina says ...
  ok MJ-MJ sekalian... mulai hari ini kita aku kompol duit 20sen sorang. sila transfer duit ke bendahari kita... tak lain tak bukan mak buyung anak ke3 yang tinggal nun di av.illa... tp make sure persepakatan kita ni jangan sampai ke pengetahuan orang kopil...

Reply | Posted on 6/4/2009 9:10:42 AM
 

Linda says ...
  adeiii la lawak ko ni maya.

rina, nk kumpul 20sen tu tiap2 hari ke atau 20sen sbln? kalau sbln..aku setuju hahaha. lawa luggage LV tu..aku kalau beli seketul hat ori sure org ingat aku beli kt padang besar kot hahhaa.

Reply | Posted on 6/4/2009 10:01:12 AM
 

tni says ...
  pakai yg original,balik kg..takdak sapa kenai apa brand. LV??
no worries...PS punya LV baik punya...:)

Reply | Posted on 6/4/2009 10:04:43 AM
 

linda says ...
  linda.... pasal ko pegi bocorkan rahsia kat maya...

Maya: linda bgtau

tgk dia dh tau. kalu camni kita tukar misi... 15sen. biar lama sikit terkumpul... baru dia rasa seprais...

Reply | Posted on 6/4/2009 10:23:46 AM
 

rina says ...
  eh eh... tertaip nama ko ler plak linda kt atas tu. hahaha

Reply | Posted on 6/4/2009 10:24:13 AM
 

elin says ...
  wakakakka...ehh ko jgn ckpo gitu maya..

yg pemnting ko tahu imitate ke tak...

ok aku bank inj 15sen kat ja nanti..opsss..maya tahu ker....

Reply | Posted on 6/4/2009 12:01:29 PM
 

Lydia says ...
  maya lawak okehh..wakakakakaka..
gelak terguling2 lydia depan pc ni haa..
siap ade wishlist befday tu yang tak tahan tu..hahahahaha..

Reply | Posted on 6/4/2009 1:00:56 PM
 

maya says ...
  hahahaha.
lawak, lawak gak.
dah start kumpul ke?
muahahahaha....

Reply | Posted on 6/4/2009 8:39:58 PM
 

lyein says ...
  aku pn leh bank in kalo nk skang...ahakssss

Reply | Posted on 6/8/2009 12:58:28 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 6 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server