HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

duta link
Tuesday, May 26, 2009
Posted on 9:25:49 PM | 6 Comments

sejak bulan may ni, duta link telah melambatkan perjalanan 40 km saya ke ofis. saya sangat sedih bagi diri saya. ya, mereka yang menggunakan duta link telah bergembira di atas kesedihan saya. sudah. sudah.. mereka gembira sebab ada shortcut ok.

exit duta link ke sri hartamas buatkan fly over tu sangat jam. dulu-dulu saya boleh pecut je masa nak naik fly over tu dari tol nkve ke jalan duta. sekarang, belum sampai flyover dah stuck. wah wah... saya menci. menci. menci...

selama ni saya seronok-seronok je jalan tak berapa jem. jem pun cuma kat simpang nak masuk ofis. ini sudah di tambah satu lagi jem. nak ikut ldp lagi tak sanggup.


Corat-Coret, Kisah Saya | 6 Comments
 

rina says ...
  duta link tu adakan sama ngan DUKE

Reply | Posted on 5/28/2009 9:15:46 AM
 

maya says ...
  aku tak tercabar ngan duke yang dari arah selayang tu.. dah lama bukak tapi tak banyak kete pun aku tengok.. hehehe..
tapi ni duta link yg dari arah ampang sana... kalau aku pi klcc mesti buleh cepat lepas ni kot..

Reply | Posted on 5/28/2009 9:24:22 AM
 

iamja says ...
  aku guna KESAS link.. :P

Reply | Posted on 5/28/2009 9:32:24 AM
 

Rahmah says ...
  Salam... Pn. Maya. Saya suka tengok gambar2 yang u attach kat blog ni, pastu ada tulis url add dlm gambar2 tu (gambar hakcipta url). Saya nak belajar tulis url dlm. photo2 saya, u boleh suggest tak link untuk saya belajar? TQ

Reply | Posted on 5/28/2009 12:36:38 PM
 

maya says ...
  ja,
haha.. jauh tu..

rahmah,
tq. nak tulis url tu, boleh gubakan paint saje. open gambar guna paint, pilih text tools, terus dah boleh letak.. try pi sini,
http://www.teachers.ash.org.au/geparker/how_to_use_microsoft_paint.htm

Reply | Posted on 5/28/2009 10:37:55 PM
 

Rahmah says ...
  O mcm tu. OK nti saya try. TQ Maya

Reply | Posted on 5/29/2009 9:43:53 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server