HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

selepas lumba kuda
Monday, May 25, 2009
Posted on 9:40:36 PM | 9 Comments

kami ke padang sewaktu abang dalam sukan memancing ikan.

skill yang semakin memudar...

nota kaki: melihatkan perangai adik, pak guard sekolah tu kata, ingatkan lelaki..


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Photography | 9 Comments
 

kui says ...
  melly memang comel..geram!!!

Reply | Posted on 5/26/2009 8:38:48 AM
 

rina says ...
  cunnya gmbr... bila nk shoot gmbr aku plak ni. nk gak merasa senapang baru. kebabooommm

Reply | Posted on 5/26/2009 9:44:08 AM
 

Jess says ...
  Nice photo and your kid is photogenic too! cute.....

Reply | Posted on 5/26/2009 9:45:14 AM
 

azjie says ...
  Tomei nyaaaaaaaa..
Skill awak mengambil gambar pun semakin cantikkkkkkkkk

Reply | Posted on 5/26/2009 10:15:57 AM
 

wan says ...
  comeii nya ~ adik pakai cipstik ke tu? hihi

Reply | Posted on 5/26/2009 12:48:04 PM
 

Cik As says ...
  Cantik gambar2 tu .. model nya pon cantik .. guna cam dig biase ker atau kamera yg mahal .. ade touch up guna photoshop juga ke ? by the way .. gambar2 tu memang best

Reply | Posted on 5/26/2009 3:25:39 PM
 

maya says ...
  kui,
mekasih auntie kui... muah muah!

rina,
alaa.. ko dah biase pi kat pro.. malu lah saya... saya tak pro..

Jess,
tq jess.. :D

azjie,
wah ye ker? mekasih mekasih...

wan,
a'a.. cipstik hat gambar atas sekali tu mama dia pakaikan kat potosoup.. hihi..

Cik As,
hehe.. ni guna dslr.. bukan saya punya pun.. & kite tak tere lagi nak amik gambar terus cun.. kene bantuan en potosoup juga...

Reply | Posted on 5/26/2009 6:16:53 PM
 

Cik As says ...
  Memang cantik Maya .. terlampau cantik sampai saya terkedu melihatnya .. Sukenyer ...

Reply | Posted on 5/27/2009 8:21:36 PM
 

Wan says ...
  apela pak gad tu ingat laki, dia tgk siku kot, dia ingat laki.. takde makna, kan ami? *suka suki je panggil nama)

Reply | Posted on 5/28/2009 6:17:52 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server