HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jalan-jalan 4 sekawan
Sunday, May 17, 2009
Posted on 9:40:36 PM | 13 Comments


pis pis kacang pis (ini mentera mj)
inilah kawan-kawan yang berjalan bersama saya.
yang mengheret saya masuk ke kedai coach.
sebab ada orang tu suka beg purple.


ini saya bersama yati.
yang dari pagi sampai ke malam di klcc.
* perhatian: ini gambar selepas.


si baju kelabu. sama tapi tak serupa.
beginilah jadinya tudung yang sama bila digayakan 2 orang berbeza.
sungguh bulat di muka saya. senget pulak tu.
tapi cantik, muncung, terletak di muka kawan saya.
* perhatian: ini gambar sebelum. takdelah nampak beza pun.

eh.. kalau nak beli tudung
yang macam kami gayakan tu
sila cari rina di sini

nota kaki: eh tahniah kepada hafiz. yang jadi juara af7.
bukan yang selalu tak datang kerja tu.


Corat-Coret, Kisah Saya, MJ | 13 Comments
 

rina says ...
  aku ni duk pikir menatang apa yang selepas dan sebelum tu... puas pikir. last2 baru teringat... ooo make over. x npk beza sbb ko pakai speklah...

Reply | Posted on 5/18/2009 8:40:48 AM
 

iamja says ...
  meriahnyaku lihat 4 sekawan itu.. huhuhuh.. jeles.

Reply | Posted on 5/18/2009 9:02:37 AM
 

tety says ...
  tensen ooo aku arituh.. dkt sejam cari parking, sume entry FULL!!! hampeh betul.. hampa.. keciwa...

heheh nxt entry la kot nampak 'gambr selepas' yg fenk!

Reply | Posted on 5/18/2009 9:09:43 AM
 

Wan says ...
  huhu aku hanya mampu melihat...

mekhover ehh hehe hoverr tau

Reply | Posted on 5/18/2009 9:18:04 AM
 

hanis says ...
  & juga bkn hafiz anak saya haha
outing dgn MJ mmg sedia maklum best. harap bln depan ramai lg ahli. Terima kasih yati belanja org KL makan! Tety sila jeles sbb henponku dah canggih skang haha. Thanx maya!

Reply | Posted on 5/18/2009 9:20:11 AM
 

rina says ...
  tertinggal... apa2 pun i'm yours tetap juara di hati saya. auwww

Reply | Posted on 5/18/2009 9:57:32 AM
 

yati says ...
  wakaakaka..next outing redbox yer kengkawan..to wan..sila latih ih utk jaga anak2 utk 1hari 1mlm, aku nak kidnap ang utk diangkut bersama ke kl nnt...hahahaha

Reply | Posted on 5/18/2009 11:49:40 AM
 

rahma says ...
  heheheee sy pun dah start pki glasses balik... hhmmm sejak rajin blogging ni mata pun mcm kureeng sdh ^-^

Reply | Posted on 5/18/2009 4:15:47 PM
 

mawar says ...
  Salam...wah! cantiknye rumah maya, akak tersesat lalu kat sini...nasib baik tersesat, if not tak jumpa blog so creative like yours....bravo!!!

Reply | Posted on 5/18/2009 5:43:04 PM
 

maya says ...
  rina,
aiseh.. pecah rahsia sudah.. haha!

iamja,
memang meriahnya... huhu.

tety,
alahai sian tety.. mase aku sampai pun susah gak nak dapat parking.. sib baik ade sorang tu nak balik aku follow sampai ke hujung...

Wan,
jom lah next time yer.. heheh.. bila lagi nak hover kan.. syok kalau ade cikgu ni.. kalau sorang2 memang tak menjadi..

hanis,
entah2 adam hafiz pun ade bakat terpendam tak.. a'ah lupe lak.. kali ni tetamu jauh dok belanja tuan rumah.. aku tetamu dekat je.. (eh, sape tuan rumah tu yer..).. ehehehe.. mekasih yati...

eh cemane? dah guna ke?

rina,
auww auww... baru tanya rina ape makna i'm yours rupenya akim.. kekekeke.. sungguh buta af saya nih..

yati,
aih.. betui ka? kene start minum air suam hari2 cam ni.. kekekek.. wan.. jgn lupe belajar dr yati ok.. tanya dia rahsia menyeludup ke klcc.. kekeke..

rahma,
ah yer ke.. takpe.. banyak membaca luas pengetahuan..

mawar,
salam, mekasih kak mawar.. saya biasa2 jer... salam perkenalan.. :)

Reply | Posted on 5/18/2009 10:00:31 PM
 

deemumtaz says ...
  just to let you know, ur blog is the 1st blog I read about craft and sew (sejak belum ada mesin jahit lagi) and kind of attach to it (till now). Suka sangat tengok hasil kreativiti maya dan tutorial yg sangat2 bermanfaat. keep it up ok...

Reply | Posted on 5/19/2009 1:15:08 PM
 

maya says ...
  deemumtaz,
tq dee.. eh.. buleh ke panggil dee ni? hehe.. sekurang2nya saya tahu ada juga yang dapat manfaat.. mekasih sekali lagi..

Reply | Posted on 5/20/2009 9:40:32 AM
 

deemumtaz says ...
  boleh, kawan2 mmg panggil dee pun... jgn lupa upload handwork terbaru yer... boleh la saya jadikan sumber inspirasi projek selepas habis pantang nanti.. *ngeh ngeh ngeh*

Reply | Posted on 5/20/2009 5:17:21 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 8 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server