HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Johan says ...
  Salam Cik Maya,
Saya adalah insan yg incharge on ur blog n kedai server migration. Di harap tiada apa-apa update diblog and kedai anda sehingga migration process complete. FYI, all update about this issue was being sent to webmint@gmail.com. Saya akan update bila process selesai di blog anda. Thanks..

Reply | Posted on 5/14/2009 6:28:54 PM
 

maya says ...
  kepada en johan,
wah! begitu efficient sekali yer..
eh. saya dah cek email tu tadi. tapi takde update.
tapi takpe.
terima kasih. terima kasih.
buat saya rasa nak senyum.

Reply | Posted on 5/14/2009 6:34:30 PM
 

Johan says ...
  Kepada Cik Maya,
Kedai dan juga blog anda secara tidak rasminya sudah dimigratekan ke new server.. Tolong verify.. hehehe.. Esok baru sy updatekan kat email.. dah malam & dah malas da nie.. wahahaha...

Reply | Posted on 5/14/2009 11:26:36 PM
 

maya says ...
  terima kasih en johan..
ade beberapa perkara yang macam pelik sikit...
rasanya sebab file tak uptodate kot, sebab gambar2 kat kedai ada yg hilang, & menu (pada admin) pun bukan latest menu.. & mungkin gak ada table yang tertinggal? sbb saya tak boleh login kat blog ni hah.. (menyebabkan komen saya dah tak pink lagi)

Reply | Posted on 5/14/2009 11:35:22 PM
 

Johan says ...
  Akan ku cuba baikinya sebentar nanti.. baru masuk keje nie.. selamat hari jumaat...wahahha... :P

Reply | Posted on 5/15/2009 9:35:40 AM
 

mamadhiyya says ...
  penin...

Reply | Posted on 5/15/2009 11:19:34 PM
 

maya says ...
  johan,
ya.. silalah.. baiki elok-elok tau..

mamadhiyya,
haha! takyah penin2.. ni biar johan tu penin sendiri..

Reply | Posted on 5/16/2009 10:20:11 PM
 

Johan says ...
  huhhuhu.. nie mmg sgt pening.. baru sy cuti 2 hari... cuti weekendla katekan... sume dok pening n tunggu sy nie... terus pending issue nie.. nie sy tgh peningkan pale la nie... sat g settle.. :P Amin...

Reply | Posted on 5/18/2009 5:40:32 PM
 

maya says ...
  tq en johan! semua dah ok..

Reply | Posted on 5/18/2009 10:40:56 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server