HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tengok wayang
Thursday, May 07, 2009
Posted on 11:31:10 PM | 13 Comments

orang lain sibuk tengok wolverine kan. saya baru nak tengok the notebook (2004). tak kisahlah kan. saya bukan kaki wayang. dalam hati memang nak sangat, tapi masa tak mengizinkan. lagi-lagi sejak anak sulung saya lahir tahun 2004 tu.

sangat romantik cerita notebook tu. asalnya saya tak ambik kisah pasal tajuk notebook tu sebab ingat notebook tu laptop. kahkahkah.. (haip! saya nampak kamu senyum-senyum) rupe-rupenye cerita cinta. seharian saya terngiang-ngiang tau.

saya juga dah tengok 27 dresses. eh hero kat 27 dresses tu samalah dengan second hero kat the notebook tu, tapi saya tak tau namanya, :p dan malas pulak nak pi kaunter atuk google.

saya pun dah tengok twilight yang kawan saya kata cerita hantu tak takut tu. tapi pada saya suspen jugak tau. sib baik tengok kat screen kecik. pas tu agak-agak nak suspen, saya kecikkan lagi windownya tinggal 1 inchi. haha! tapi kalau saya tengok sekali lagi dah takyah kecikkan window dah. saya dah makan ubat kebal (untuk twilight saje lah)

ada lagi 3 movie dalam list yang belum tengok:
she's all that
the pursuit of happiness
i am legend


Corat-Coret, Fiction | 13 Comments
 

jannah says ...
  maya, pursuit of happiness dan i am legend sangat bestt!!!
sebab ada will smith..hahaah

Reply | Posted on 5/8/2009 1:02:32 AM
 

jaja says ...
  maya, tak payah la tengok i m legend tu. buat sakit ati je!! tp best! :-P sama la kita, bukan kaki panggung. cd yg dibeli pun bleh dikira.. download saja..

Reply | Posted on 5/8/2009 1:11:08 AM
 

tety says ...
  SHE'S ALL THAT!!!!! best bangat tuh maya....
tingat zaman2 remaja dedolu.... heheheh

Reply | Posted on 5/8/2009 8:39:23 AM
 

mushroom says ...
  cerita yang awak tengok ni saya tak tengok lagi..ketinggalanya!!

awak ikut af7 kan? tadi saya ada tengok satu video kantoi konsert ke8 :D (ke saya ketinggalan lg?)

Reply | Posted on 5/8/2009 8:41:40 AM
 

rina says ...
  psssttt... kasi saya 27 dresses dan notebook juga

Reply | Posted on 5/8/2009 8:59:23 AM
 

maya says ...
  jannah,
a'a.. dah lama nak tengok tak tertengok2..

jaja says ...
ye ke? nanti kita tengok saya sakit hati tak.. hehehe..

tety,
orait.. itu lah.. aku dok tengok cerita zaman remaja je sekarang.. hahahha..

mushroom says ...
kekekeke... nak tengok ke? bagi thumbdrive.. tapi hari ni tak bawak lah..
sape yang kantaoi? saya tak tengok konsert 8, sebab aril dah keluar.. hehe

rina,
boleh2..

Reply | Posted on 5/8/2009 9:33:05 AM
 

Wan says ...
  Saya nak jugak 27 dresses n notebook tu buleh kerr

she's all that tu cam penah tgk tapi ingat2 lupa.. title tu rasa cam penah tgk lah..

aku baru beli tauw cd COS tapi blom berkesempatan tgkkk

Reply | Posted on 5/8/2009 10:36:00 AM
 

mushroom says ...
  kantoi sebab diorang dah plan awal˛ 2 orang utk di singkirkan..haih
kesian kat makcik˛ yg beria nangis..di tipu jea..

tgk cni..
http://www.youtube.com/watch?v=5GEUKGbkjZU&

Reply | Posted on 5/8/2009 11:56:25 AM
 

halina zairi says ...
  pursuit of happiness tu mmg best,
I am legeng macam apa je.. effect mmg best, tapi ngarut lah,
she's all that, tak ingat la dah tgk ke belum.

eh, saya ada tag/award awak kat blog..jemputlah eh

Reply | Posted on 5/8/2009 12:33:52 PM
 

halina zairi says ...
  isk, i am legeng pulak! i am legend!

Reply | Posted on 5/8/2009 1:47:33 PM
 

azie MyLT says ...
  I tgk 27 dresses bcoz izzie grey anatomy. tgk kat panggung sorang2, best.
notebook tak tgk lagi. kena carik ni. boleh donlod kat mana eh?

Reply | Posted on 5/9/2009 7:12:08 PM
 

ckin says ...
  maya...ko tgk la she's all that...masa movie tuh masa muda remaja so mcm terbayg angau tak kira...tp la ni pun ku masih teringat2 akan cerita itu....shahdu...tp aku dah tak nak kembali masa zaman tuh punya bofren....

pursuit of happiness...buat shikin nangis....

Reply | Posted on 5/12/2009 2:16:51 PM
 

maya says ...
  Wan,
buleh buleh... bak 5 ringgit.. kekekeke..
she's all that masih belum tengok buat mase ni...
& sila tengok COS sambil membayangkan kami beramai2 ke panggung wayang..

mushroom,
oh tq.. sebab awaklah saya jadi tahu.. haha..

halina zairi,
saya dah tengok POH, sampai sekerat jalan rase menyesal tengok sebab tak sampai hati tengok cam tu sekali kesusahan dia, tapi terus kan gak tengok sbb tau hujungnya mesti bahagia, memang best cerita tu. I am legend pun dah tengok.. ok lah..
eh, tq for the award..

azie MyLT,
sila search pakcik google.. mesti jumpa..

ckin,
wah tak sabar nak tengok she's all that cam ni..
pursuit of happiness... adoii.. sedih betul ceritanya kan...

Reply | Posted on 5/13/2009 2:05:13 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server