HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

gergasi hijau
Wednesday, May 06, 2009
Posted on 12:59:59 PM | 9 Comments

anak perempuan saya malam tadi, tidak mahukan saya. dia menangis bersungguh di dalam tidur dan cuma mahu papa yang pujuk.

mungkin saya sudah menjadi gergasi hijau yang comel macam princess fiona di dalam mimpinya.


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 9 Comments
 

faihah says ...
  maya, cntk dress tu...jht sndiri kah...

Reply | Posted on 5/6/2009 1:12:59 PM
 

rina says ...
  ptg nanti boleh tunjukkan aku tinger ko yg 'mancung' itu tak...

Reply | Posted on 5/6/2009 1:56:45 PM
 

ajzie says ...
  hihihihi......

Reply | Posted on 5/6/2009 2:02:47 PM
 

Wan says ...
  oo korang nak pi moda moda beli kain ke.. ini tidak adill!
aku tak rasa, aku rasa melly mimpi ko jadi neknak kutt.. hehehe

Reply | Posted on 5/6/2009 2:03:18 PM
 

maya says ...
  faihah: bukan.. ni baju beli.. :D

rina: dah kempeskan.. malam jemaat je mancung.. ah takot..

ajzie: hehhehe..

wan: mane ade moda2 zaman cam ni.. kami nak pi pasar malam je... aku ingat pun gitulah mimpi melly... oi oi... malam ni laki aku keje malam.. jgn takut2kan aku yer...

Reply | Posted on 5/6/2009 2:10:21 PM
 

jaja says ...
  aku ingat ko nak samakan muka melly dgn ogre tu.bila baca, baru tau cite sbenar. muhahuahua!! jan mare melly. kiut apa princess fiona tu! :-P

Reply | Posted on 5/6/2009 2:18:57 PM
 

ciketon says ...
  baru ingt nak puji..cantikkk baju melly..hehe

Reply | Posted on 5/6/2009 2:52:01 PM
 

tety says ...
  errr... adakah gegasi ijau tuh geng2 askar kt tugu negara ke?? hhehhe

Reply | Posted on 5/6/2009 3:33:42 PM
 

rahma says ...
  duiiii... cutenya, especially ms dia pki lipstick tu, mcm real ^0^

Reply | Posted on 5/7/2009 8:10:53 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server