HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

anak-anak saya
Tuesday, May 05, 2009
Posted on 11:03:25 PM | 5 Comments

ini melly dan elman. rindunya saya nak jahit gaun budak.

ya.. kami ke tiara beach resort minggu lepas. sayang hadiah satu juta itu takde siapa yang mahu sebab tak seorang pun yang nak jawap tiara beach resort. maka saya simpan di poket sendiri. wah! banyaknya duit saya..

haha.. sudah sudah jangan merapu. yang saya tahu, tomok yang sekarang sudah menjadi idaman hati kawan-kawan saya tu yang dah dapat satu juta okeh. dan mereka dah menyambung-nyambung nama seperti rimok, jamok, zamok, ziemok, lingomok (yang ni kene tambah go kat tengah sebab dia dok asek sebut dia gomok kan.. amik ko. kekekkekekeke)

eh. cerita saya dah lari tajuk. tak pelah.

nota kaki: kepada kawan-kawan yang saya sebutkan namanya di atas, saya minta maaf ya. saya gurau-garau je. itupun kalau awak perasan yang saya tulis tu nama awak lah yer.. hihi


Corat-Coret, Anak-anak Kita, MJ | 5 Comments
 

rina says ...
  tapi bagi saya MAMOK jugak yang plg best...

Reply | Posted on 5/6/2009 8:35:32 AM
 

lyein says ...
  lingomok tu bkn aku kan?? bkn kan?? sib baik aku tak terasa pasal aku tau ko bkn tuju kt aku..kan?? kan?? kan??

Reply | Posted on 5/6/2009 9:16:24 AM
 

maya says ...
  rina: ooo.. marfuza eh? ok gak.. sebab dia paling suka giler2.. jadi buleh letak nama penuh..

lyein: taklah.. mane ade ade ko kate ko gemuk kan? ko selalu kate ko kurus kan? kan? kan??? kih kih kih...

Reply | Posted on 5/6/2009 9:22:05 AM
 

halina zairi says ...
  rindu jahit dress budak? takpe, nanti saya cuba dpt kan girl untuk no. 3, pastu boleh la hadiahkan banyak2 dress okay? :)

Reply | Posted on 5/6/2009 6:29:31 PM
 

maya says ...
  halina zairi: hehehehe....

Reply | Posted on 5/7/2009 5:00:20 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server