HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  adoiiii patutlah aku lole lole malam ni... rupanya ada orang seru nama aku berkali2...

kali ni lempangan aku bukan utk org yang tanak mengaku kurus... tapi akan beralih arah kepada orang yang berwishlist ala lole lole itu... eh tp kalau awak ada jumpa alat itu... wowee kat saya gak skali yer

Reply | Posted on 5/3/2009 8:47:57 PM
 

Sheila says ...
  Maya... kalau jumpa akak pun nak gak satu... Dah tu ada tak makanan yang tengok aje dah kenyang... >_<

Reply | Posted on 5/3/2009 9:18:23 PM
 

mamadhiyya says ...
  kalau ader.. nak jugak tompang sekaki..
1) alat senaman yang boleh buat sambil tido.
2) makanan yang tengok ajer dah kenyang..

heheeee ;p

Reply | Posted on 5/3/2009 9:27:48 PM
 

maya says ...
  rina: adakah maknanya lempangan berbalik kepada diri kao juga?

sheila: eh eh.. rugi lah tak makan dah kenyang.. saya nak yang buleh makan sampai kenyang tapi tak jadi lemak atau daging..

mamadhiyya: makin bertambah whislist nampak.. saya dapat yg satu tu pun jadilah..

Reply | Posted on 5/3/2009 10:08:02 PM
 

lyein says ...
  adeh2..tak tahang nk gelak guling2..agak2 aku gelak guling2 ni leh menyahkan lemak2 aku tak?? wakakakakakaak

maya, kalo wujud alat tu, aku order skang jugaakkk....

Reply | Posted on 5/4/2009 8:54:25 AM
 

Lydia says ...
  huhuhuk..lydia pon baru semalam tengah berusaha mengempiskan ape yang ade..
sbb dah ade org mula sound tummy like spare tire & mcm2 tohmahan lagi ke atas diriku..at least,walaupon aku ade spare tire, aku tak ganggu org tgh tido...LaLaLa~~~

Reply | Posted on 5/4/2009 11:05:33 AM
 

maya says ...
  lyein: hihi.. best ke guling2 tu? ala1 hisdustan ke?

lydia: itu laa kan.. suka kita lah nak ternak spare tyre pun kan..

Reply | Posted on 5/4/2009 6:18:24 PM
 

aiza_nurliana says ...
  masalah lebihan berat badan rupanyer...

saya ade cara nak atasi...call atau sms saya nama, dan tempat tinggal di 012-2116591

Reply | Posted on 5/5/2009 12:42:42 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 2 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server