HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

awok
Sunday, April 26, 2009
Posted on 9:38:52 PM | 10 Comments

saya tunggu video ni baru nak citer.

padahal takde apa nak citer pun. cuma sayang dia terkeluar. boring la diari af nanti. itulah sape suruh tak vote kan. saya takpe, sebab saya tak tengok diari :p, padahal saya tak tengok sebab ade orang tu dok conquer tengok kartun tiap malam... hehhehe..

takpe.. don worry. orang cam dia tak juara af pun boleh pergi jauh... asalkan kena disiplin. tapi jangan cakap terlebih bila menjawab macam orang yang terpeluk girlfriend dia depan kamera tu, sebab dia pun terpeluk cikgu-cikgu pompuan dia yang seksi-seksi tu kan.

untuk yang tak pernah tengok konsert af7, you should see this, memang panas panas panas. at least once, ini yang terbaik saya rasa dan sekurang-kurangnya kenallah sape aril yang buat ramai pompuan-pompuan ramaja (ja kate remaja, haha) tirgoda.

macam saya dah kenal susan boyle. of coz jangan dibandingkan. dia orang putih. lebih maju, lebih terbuka, lebih canggih, lebih segala-galanya tapi sayang takde budaya timur.


Corat-Coret, Lagu | 10 Comments
 

azjie says ...
  yealah saya pun keciwa juga kerana awok tuh terkeluar..nyway saya bukan la peminat fanatik./setia AF7 tapi kesal juga awol tuh terkeluar sebb saya rasa dia ada bakat dan boleh dijual.. ngehx3..

Reply | Posted on 4/26/2009 10:09:50 PM
 

As says ...
  huhuuhu .. saya suka ngat masa die nyanyi lagu Allycat .. Adoi .. jiwang gitu .. tapi masa concert semalam memang susah nak teka siapa yg akan terkeluar. Sengit2 gitu. Yazid walaupun x best tapi dia ada peminat fanatik .. tu yg masalah ..tapi yang pentinng Hafiz jgn kuar ... huhuhuh

Reply | Posted on 4/26/2009 11:34:08 PM
 

diesha says ...
  betoll sedih jugak (sikit je)..bila awokkk kuar..hehe..tapi takpe..dia mungkin akan lebih berjaya nanti kan..yang penting AFUNDI MAYA....boleh ker..hehe...pesal aku malam ni..huhu..

Reply | Posted on 4/26/2009 11:34:52 PM
 

diesha says ...
  eh lupa nak bgtau..saya sokonggg hafiz jangan kuar eh.....kih kih kih....

Reply | Posted on 4/26/2009 11:36:45 PM
 

rina says ...
  mmg pasni akademi sunyi sepi tadak mamat jambu ni. harapkan yazid soang buat lawak... mesti x kebabom..

tak sempat tgk dia nyanyi sebab aku p psr mlm... nasib baiklah... astrokan...

Reply | Posted on 4/27/2009 8:41:47 AM
 

iamja77 says ...
  kekkekeke... sedih gak la awok kuo kan. tapi takpe.. dia bleh success di luar sana mcm DAFI dan ADAM.

Reply | Posted on 4/27/2009 8:43:08 AM
 

tety says ...
  korekss ja, wpun awokk kuar die dah kompem leh jual... edry penah ckp awok sorang yg ada x-faktor kt AF7 nih...
bak kata adlin, sombong, poyo tuh mmg sifat2 seorang star... huhu dah x kick nk layan konsert pas2nih.... :(

Reply | Posted on 4/27/2009 8:57:13 AM
 

maya says ...
  awookkk!!! hehehe..

azjie: don worry.. bila dah keluar ni, buleh laa jimmie intebiu dia kat umah dia lak..

as: eh.. saya tak tengok laa yg tu.. nanti nak cari kat youtube lah..

diesha: ait.. camni saya kene masuk af lah.. dah ade org nak afundi.. hehehhe... poyo (adlin kate org poyo leh jadi superstar).. hafiz pun comel gak..

rina: itulah.. aku dapat rasekan.. sebab budak ni mulut leh tahan gak kan.. pas tu jenis lemak berkrim disukai ramai..

ja: adam tu setuju sbb dia pandai menari.. adoi.. suka aku tgk aril menari lagu ni.. tapi dafi tu.. eeerrr... buleh ah.. sebab trademark dia baik punya org guna sampai sekarang walaupun dengan nada nakal.. eh.. ape aku nak citer ni.. sebenarnya aku letakkan aril atas sikit dari rich walaupun berbeza sbb rich ade group.. tapi aril ambik bahagian solo..

tety: ya.. saya suka kata-kata adlin tu.. dia tu kan cam kamus penuh dengan perkataan2 yg tepat..

Reply | Posted on 4/27/2009 9:06:25 AM
 

Wan says ...
  aku x tgk diari.. gak, so aku tatau apa cerita hehe konsert pun tgk tak tgk.. tapi time pengumumam mesti nak tgk sapa keluar hehe

Reply | Posted on 4/27/2009 10:30:03 AM
 

iamja77 says ...
  weekend nie sape plak keluo? Claudia?? Janganla kan.. kalau 6-6 pi konsert lagi OK kot tak. Lagi kaya ASTRO... hahahha.. Aku rasa hanya AF2 saje yg ada 6 orang pi final.. sb kes LINDA. kan kan kan..

Reply | Posted on 4/27/2009 12:08:58 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server