HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

aimila says ...
  maya, w/pun maya sdg tdk ada mood utk m'jht tp aimila psti lps ni 'b'lambak2' projek yg mngkin akan t'jadi...ngape tiba2 x de mood plak? atau mngkin masalah kaum hawa..(gurau jer). Sajer nk ngusik..he..he..he..apapun sgt t'hibur apabila snggah di 'rumah' maya ini..

Reply | Posted on 4/25/2009 11:47:08 AM
 

jaja says ...
  cantik tau kelip rambut tu.. takde mood ye? biasa la tu, sy pun kengkadang mcm tu juga walaupun banyak yg kena buat. yela, kalo buat tak sepenuh hati, tak perfect jdnya nanti.

Reply | Posted on 4/25/2009 12:45:24 PM
 

maya says ...
  aimila,
tq for ur concern. tak tau lagi lah nanti cemane... mungkin juga masalah tu.. sebab dah just around the corner.. simptom datang dulu...
sekurang2nya da gak yg terihibur, itupun sudah cukup bagus..

jaja,
tq! itulah kan.. dah laa cuaca panas ya amat.. kepala pun rase ting tong..

Reply | Posted on 4/25/2009 6:49:09 PM
 

katak_ayu says ...
  Just jumped to ur blog..wow. u r soooo creative!! I have linked ur blog yea....thanks for the idea to do bookmark..I really want to teach my TUNAS PUTERI students to do next week!!tq~~

Reply | Posted on 4/26/2009 9:20:05 AM
 

maya says ...
  thanks katak_ayu.. eerr... buleh panggil katak_ayu ke? ya.. sila2... semuga kita dapat manfaat disebaliknya.. :D

Reply | Posted on 4/26/2009 12:28:06 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 5 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server