HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

niena says ...
  Okay la tu. Maya pun ape kurangnye!! Selebriti memang kawannye pun selebriti. So akak nak join jadik selebriti tu la kena la berkawan dgn maya nie?? :)

niena
http://me-niena.blogspot.com/

Reply | Posted on 4/23/2009 9:05:35 PM
 

maya says ...
  akakkkk!! saya pun selebriti ke? hahaha.. buleh masuk abp.bh tahun depan..hahahah.. taklah kak.. akak salah orang kot.. saya bukan seleb yg tu.. muka je lebih kurang.. pelanduk 2 serupa orang kata.. hehe.. (tiba2 teringat kuiz2 kat fb.. errkkk)

Reply | Posted on 4/23/2009 9:28:45 PM
 

Wan says ...
  Ish ish ish.. anak sapee la yg tak sedor diri mengaku dia Amelie Poulain tu kan.. adoii.. nanti tak pepasal ada org kata anak sapeee la tu tak sedor diri mengecas nak jadi anak bukan melayu.. ish ish ish...
(kan dia tulis dalam braket bukan nama sebenar, harap maklum)? hehe

Aku tgk masa bila ntah, macam masa tu Luqman belum lahir lah, suka sangat watak AP tu, sungguh comels

Reply | Posted on 4/24/2009 7:38:09 AM
 

rahma says ...
  apa tajuk movie dia tuh...??? mcm pernah dengar nama tuh la...

Reply | Posted on 4/24/2009 7:59:27 AM
 

maya says ...
  wan,
eh.. aku citer pasal AP nama sebenar. yg memang anak mat saleh. bukan yg bukan nama sebenar tu. :P
take it easy my fren.. gurau2 di hari jumaat.. ceritanya comel.. tapi agak 18sx (cara-cara nak suh orang tengok citer ni pasni... heheheh)

rahma,
ceritanya bertajuk Le fabuleux destin d'Amélie Poulain. saya tak pernah dengar sampai saya jumpa yg bukan nama sebenar...

Reply | Posted on 4/24/2009 8:25:30 AM
 

rina says ...
  cd untuk aku satu...

ropernya aritu aku terjah umah selebritilah ek... kalu tau camtu kompem aku mintak dia otograph kat baju aku dah... adoiii rugi lambat tau...

Reply | Posted on 4/24/2009 8:40:45 AM
 

iamja77 says ...
  hahahahhaha.. aku sungguh bangga mempunyai kawan selebriti juga.

Reply | Posted on 4/24/2009 3:43:01 PM
 

maya says ...
  rina,
sila buat sendiri.. tutorial ade kat blog ja.. nak yg lebih detail ade kat tuuutttttt... hehehhe.. memang ler ko rugi sbb sama macam aku tak tau dia tu selebriti..

ja: bangga tahap dewa dewi

Reply | Posted on 4/24/2009 5:24:40 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server