HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

iamja77 says ...
  wahhh.. kena beli henpon llainla ekk lagi 3 4 thn sure henpon nie tak support. tapi canggih gak ekk kalau camtuh.

Reply | Posted on 4/22/2009 8:05:33 AM
 

jannah says ...
  menarik ni..semua dalam satu ..

Reply | Posted on 4/22/2009 9:09:49 AM
 

wan says ...
  hehe aku tau dari forum maya hehe idakla terer mentereris kan mana..

henpun.. apa tu? sejenis resaksa yg dah di fire otomen? hehe (yela ckp org takde henpun kan)

Reply | Posted on 4/22/2009 11:10:32 AM
 

rahma says ...
  duiii... kesian pakcik tuh... anw, am proud of my ex nokia 3310... hehehee... org indon bilang "tahan banting"... kekekeee...

Reply | Posted on 4/22/2009 1:07:47 PM
 

Norazura says ...
  salam maya,
baru jumpa blog ni....rasa teruja tengok semua kerjatangan maya. Berkenan dengan Felt creation tu.....cantik sangat. Teringin nak mencuba tapi akak ni tak pandai langsung menjahit.....takda asas pun.
satu pertanyaan yang kurang cerdik sikit....kain felt dan button yang cantik-cantik tu ada jual kat kedai peralatan jahit yang biasa-biasa ke? sorry lar kalau macam soalan bodoh sikit....heheh...

Reply | Posted on 4/23/2009 11:00:42 AM
 

maya says ...
  ja: a'ah.. memang menarik.. & memang kene tukar henpun.. hehe..

jannah: itulah.. tapi kalau hilang.. hazab..

wan: ia bukan resaksa, tapi sejenis kuih..

rahma: it's ok as long as it's fully utilize.. heh he..

norazura: tq. saya pun sambil belajar gak.. pun masih baru lagi.. felt tu biasa kat kedai kraf ade jual.. jual online pun dah byk sekarang. butang pun cam tu.. buleh refer craftzone-my.blogspot.com & ada antaranya yg jual felt & button.. good luck!

Reply | Posted on 4/23/2009 7:57:04 PM
 

Norazura says ...
  ohh...tengkiu Maya...macam nak try je....
mungkin boleh refer dengan Maya nanti kalau tak berapa faham...

Reply | Posted on 4/24/2009 8:15:42 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server