HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Craftzone
Sunday, April 19, 2009
Posted on 3:27:39 PM | 12 Comments

sebab dah semakin ramai kawan-kawan secraft saya, dan ada banyak link craft dalam simpanan saya, maka saya buatkan satu page untuk segala link berkenaan craft di http://craftzone-my.blogspot.com. dan dah saya sematkan banner comel ni di sebelah kanan blog saya supaya senang untuk saya access. link-link ni akan sentiasa di update mengikut keperluan. sila beritahu kalau link anda belum tersenarai.

saya juga menjemput kawan-kawan secraft mahu pun tidak secraft (apa ayat saya ni, tapi maksudnya kalau tak buat craft pun silalah nak letak banner ni pun, tak ada masalah) saya untuk turut serta mempamerkan banner ni di blog masing-masing supaya ia lebih glemer blink blink senang di access di mana jua. bagaimana caranya, sila klik link itu.

selamat berkraf!


Corat-Coret, Craftzone, Favorites | 12 Comments
 

mamadhiyya says ...
  Seronoknya.. dapat melawat blog2 lain... seronok betul dapat link nih... banyak tempat nak berguru nih =)

Reply | Posted on 4/19/2009 5:01:03 PM
 

mas says ...
  Wah maya dah bukak satu link lagi ke?tahniah....hehehe cumel lah banner tu?camna nak wat yer? tutorial skit?

Reply | Posted on 4/20/2009 12:23:06 PM
 

sue rawks! says ...
  gone thru randomly but your's was the best! no doubt.hehe. actually just found ur web. err..bila lagi nak wat give away. nyesal neh dah ketinggalan.

Reply | Posted on 4/20/2009 12:52:54 PM
 

jaja says ...
  maya, bestnya ada blog cenggini..tak pyh go through those blogs 1 by 1, trus pegi maya punya ni je. tahniah!!

Reply | Posted on 4/20/2009 3:40:59 PM
 

fawa says ...
  tq 4 da'list....senan nk terjahhhh

Reply | Posted on 4/20/2009 4:49:30 PM
 

maya says ...
  mamadhiyya: saya pun seronok tengok semua dalam satu list yg panjang.. sebab tu saya nak share dengan semua...

mas: mmm.. saya pun tak tau nak buat tutorial cemane sebab itu basic ssaja.. saya guna photoshop & copy paste edit.. hehe..

sue rawks!: hai rowkers.. tq so much... give away lagi eh? hehehe... tunggu entry ke 1000 laa kot.. btw, keep coming to other crafter's blog juga.. diorang ni gilir2 buat giveaways.. hehehe..

jaja: tq jaja. syok kan cam ni... semua nampak together, bersatu hati.. hehehe..

fawa: yeah.. sama. saya punsenan nk terjahh..

Reply | Posted on 4/20/2009 5:25:55 PM
 

jijah says ...
  saya sudah up banner di blog jua!

Reply | Posted on 4/20/2009 9:32:48 PM
 

maya says ...
  tq so much jijah..

Reply | Posted on 4/20/2009 11:19:13 PM
 

fatt says ...
  wahhh....best best...
syabas maya n thanx wt blog 1 lg yg ade link2 craft tu..hehe..
kite dh msukkan banner ni kt blog kite dh...
nnt maya msukkan link kite kt dlm craftzone jgk k...
tenkiu...=))

Reply | Posted on 4/21/2009 12:40:44 PM
 

The Artsy Craftsy says ...
  Arts & Crafts classes for all ages! call 0126841136 to enquire or visit the blogsite. Email: theartsycraftsy@gmail.com.
HUrry! mask making, decorative painting & more for all ages!

Reply | Posted on 8/12/2009 9:50:20 AM
 

The Artsy Craftsy says ...
  Arts & Crafts classes for all ages! call 0126841136 to enquire or visit the blogsite. Email: theartsycraftsy@gmail.com. HUrry! mask making, decorative painting & more for all ages!

Reply | Posted on 8/12/2009 9:51:49 AM
 

cham says ...
  akum maya...nak tnya...saya mencari fabrik untuk buat kusyen...nak cari yg ala2 inggeris atau vintage....any suggestion?thxs...kalo maya ada facebook, add lah ye. puas cari fb maya tapi x jumpa

Reply | Posted on 10/10/2010 8:21:55 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server