HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

sue says ...
  macam mana sue bleh tak tau akak ada kedai ni yek!...

Reply | Posted on 4/15/2009 10:58:07 PM
 

maya says ...
  hehe.. orang2 lama tau lah.. sebab dulu aktif gak, sekarang dah lama tak letak barang kat situ..

Reply | Posted on 4/15/2009 11:06:00 PM
 

fieza says ...
  materialnyer cotton biasa ker english cotton..cantik

Reply | Posted on 4/16/2009 12:40:25 AM
 

hanis says ...
  baju melayu budak lelaki??

Reply | Posted on 4/16/2009 12:57:19 AM
 

deja says ...
  akak maya utk setahun nyer xde? standby untuk raya

Reply | Posted on 4/16/2009 1:28:28 AM
 

Tika says ...
  hai k. maya.. wah. dah de baju kurung utk raye ke? :-)

Reply | Posted on 4/16/2009 7:35:51 AM
 

Wan says ...
  Nak raya nanti perbanyakkanlah.. kot la malas nak jahit sendiri (sbb tak reti lagi kan) hehe

Reply | Posted on 4/16/2009 9:08:48 AM
 

maya says ...
  fieza: ianya cotton biasa.. tq

hanis: errr.. sorry, blum tahap tu lagi..

deja: sekarang blom ade lagi.. on the way..

tika: pakai sebelum raya pun buleh..

wan: insyaallah.. saya buta semampunya yer.. hehehe..

Reply | Posted on 4/16/2009 9:19:08 AM
 

faihah says ...
  maya, kedai tu build & construct sendiri ke??

Reply | Posted on 4/16/2009 9:57:42 AM
 

maya says ...
  faihah.. a'a.. sbb tu tak canggih pun.. hehe..

Reply | Posted on 4/16/2009 10:09:49 AM
 

Wan says ...
  Maya, kenapa bila blogger lain down blog anda masih gagah, dan semalam blog anda down masa blogger gagah... why why whyyyy

Reply | Posted on 4/16/2009 10:28:15 AM
 

maya says ...
  wan.. nanti aku jawab dalam satu entry khas.. ahhaha

Reply | Posted on 4/16/2009 10:34:35 AM
 

faihah says ...
  maya, sape ckp tk canggih...sgt2 menarik...huhu...sy pun teringin nak cam tu tp ehmmm...tak pndai lah...

Reply | Posted on 4/16/2009 4:19:47 PM
 

idah says ...
  maya..nk tya nih psl wat baju kurung anak..mmg x reti pun sbnrnya tp nk bljr jgk..camni anak sya skg ni umur 8 bln..so mengikut ukuran yg maya bg tu..yg mana sya nk ikut umur 6bln ke @ 1thn..

Reply | Posted on 7/6/2009 10:46:26 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 4 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server