HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

nyawa-nyawa ikan
Wednesday, April 15, 2009
Posted on 10:28:55 PM | 14 Comments

kedai saya tu memang dah nyawa-nyawa ikan sekarang ni, akibat daripada kemalasan saya yang melampau. ok. saya dah tak boleh malas-malas lagi.

untuk itu, saya dah masukkan koleksi baju kurung kotton di kedai saya untuk tatapan semua. silalah menjamu mata. kalau berkenan jangan lupa bagitau saya. klik pada gambar untuk jamuan mata yang lebih enak.

kali ni saya tak jahit baju ni sendiri. ini projek join-venture antara saya dan makcik saya, cik siti. walaupun makcik, dia masih muda tahu. kali ni kami tambah saiz untuk 5 dan 6 tahun juga. banyak lagi akan menyusul nanti.


Corat-Coret, Kedai Saya, Baju Kurung | 14 Comments
 

sue says ...
  macam mana sue bleh tak tau akak ada kedai ni yek!...

Reply | Posted on 4/15/2009 10:58:07 PM
 

maya says ...
  hehe.. orang2 lama tau lah.. sebab dulu aktif gak, sekarang dah lama tak letak barang kat situ..

Reply | Posted on 4/15/2009 11:06:00 PM
 

fieza says ...
  materialnyer cotton biasa ker english cotton..cantik

Reply | Posted on 4/16/2009 12:40:25 AM
 

hanis says ...
  baju melayu budak lelaki??

Reply | Posted on 4/16/2009 12:57:19 AM
 

deja says ...
  akak maya utk setahun nyer xde? standby untuk raya

Reply | Posted on 4/16/2009 1:28:28 AM
 

Tika says ...
  hai k. maya.. wah. dah de baju kurung utk raye ke? :-)

Reply | Posted on 4/16/2009 7:35:51 AM
 

Wan says ...
  Nak raya nanti perbanyakkanlah.. kot la malas nak jahit sendiri (sbb tak reti lagi kan) hehe

Reply | Posted on 4/16/2009 9:08:48 AM
 

maya says ...
  fieza: ianya cotton biasa.. tq

hanis: errr.. sorry, blum tahap tu lagi..

deja: sekarang blom ade lagi.. on the way..

tika: pakai sebelum raya pun buleh..

wan: insyaallah.. saya buta semampunya yer.. hehehe..

Reply | Posted on 4/16/2009 9:19:08 AM
 

faihah says ...
  maya, kedai tu build & construct sendiri ke??

Reply | Posted on 4/16/2009 9:57:42 AM
 

maya says ...
  faihah.. a'a.. sbb tu tak canggih pun.. hehe..

Reply | Posted on 4/16/2009 10:09:49 AM
 

Wan says ...
  Maya, kenapa bila blogger lain down blog anda masih gagah, dan semalam blog anda down masa blogger gagah... why why whyyyy

Reply | Posted on 4/16/2009 10:28:15 AM
 

maya says ...
  wan.. nanti aku jawab dalam satu entry khas.. ahhaha

Reply | Posted on 4/16/2009 10:34:35 AM
 

faihah says ...
  maya, sape ckp tk canggih...sgt2 menarik...huhu...sy pun teringin nak cam tu tp ehmmm...tak pndai lah...

Reply | Posted on 4/16/2009 4:19:47 PM
 

idah says ...
  maya..nk tya nih psl wat baju kurung anak..mmg x reti pun sbnrnya tp nk bljr jgk..camni anak sya skg ni umur 8 bln..so mengikut ukuran yg maya bg tu..yg mana sya nk ikut umur 6bln ke @ 1thn..

Reply | Posted on 7/6/2009 10:46:26 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server