HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jaja says ...
  maya, sy punya entry pasal tag tu pun sy dah delete sbb lambat sgt nak loading, abis gambar belambak :-P

Reply | Posted on 4/15/2009 7:38:59 AM
 

rina says ...
  bila nk bwk aku naik 'honda crv' ko...

Reply | Posted on 4/15/2009 8:39:39 AM
 

azie says ...
  haahla maya..setuju..instructor byk yg gatal kann..(shhh...bukan setakat instructor...pegawai JPJ yg follow kita buat ujian jalanraya tuh pun gatal gak kengkadang...)

Reply | Posted on 4/15/2009 8:59:39 AM
 

mushroom says ...
  owh!!! sy pun ske keta cam honda crv tuh :D idaman hati sy lexus rx350..hehhee sy berasa diri ini tinggi bila bawak keta camtuh n nmpk depan dgn jelas...ngehee

Reply | Posted on 4/15/2009 11:07:13 AM
 

sazren says ...
  arinih dpat lesen. yeay2

Reply | Posted on 4/15/2009 4:56:56 PM
 

maya says ...
  jaja: lerr... patut ler semalam bila saya revisit dah takde. tak dapat lah saya buat.. :p

rina: tunggulah honda crv tu bertukar kulit dulu.. hia hia hia..

azie: a'ah peg jpj pun 2x5 gak.. bukan ape tau.. mungkin pd diorang nak hilangkan boring.. diorang dah biase itu diorang laa kan.. kite ni.. tak biase.. dah ler dok berdua je dalam kete tu kan.. sungguh menakutkan..

mushroom: tu kalau awak bawak lexus tu kan, nanti orang ingat kete jalan sendiri sbb x nampak driver dia.. hehehe..

sazren: wah wah... buleh ler jalan umah kite..

Reply | Posted on 4/15/2009 6:09:16 PM
 

supersiti says ...
  cover satu dunia. wah, dasat. heheh

Reply | Posted on 4/15/2009 6:13:14 PM
 

maya says ...
  ahahaha.... supersiti, it's the name, 'dunia' kan..
btw, nice creation.. ;)

Reply | Posted on 4/15/2009 6:38:04 PM
 

Wan says ...
  tag ini buatkan aku kena... tooooottt
dah lama mini cooper aku tunggu utk aku pandu.. auw

Reply | Posted on 4/15/2009 6:57:33 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 3 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server