HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jawapannya ialah...
Monday, April 13, 2009
Posted on 10:36:54 PM | 5 Comments

betulll!
adik melly..

sabtu lepas kami berjaya melepaskan diri dari kandang dan pergi berjalan-jalan menjamu mata. nasib baik ade orang nak beli harddisk. kalau tak, jamu sajalah mata kartun di tv tu.

elman dan melly suka sangat main kat indoor playground ni. dah nama pun budak kan. saya join juga sebab nak ambik gambar. rase nak baring-baring kat situ tapi segan jugak sebab ramai mak bapak lain kat situ. tu pun saya dan senget2 abis malu dah. tu pun dah ada yang senyum-senyum tengok saya. tak pe lah.. sekurang-kurangnya saya dah hiburkan hati mereka.

abang pulak, bila dah besar ni memang suka sangat lari dari kamera. dah boring kot.

tapi berjaya juga snap 2 keping gambar ni..

kalau mood dia ok, buleh la ok gambar tu sebab dia dah buleh statik. tapi kalau dia kata taknak, hmmm... biar je lah..

banyak sangat kaler dalam gambar ni. cemane cikgu linda? ok ke? nampak tight sangat ke?


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Photography | 5 Comments
 

Wan says ...
  tak nampak tight pun..? nampak loose je.. hehe pandai nye yg tukang komen ni.. pandainya.. pandainya.. ish ish..

p/s- kenapa site lain down tapi crazyartzone tak down.. sungguh luarbiasa...

Reply | Posted on 4/13/2009 11:19:27 PM
 

rina says ...
  sbb site ni dijaga oleh power rangers merah dan biru konzzz.
cop... playground ni kat mana... cam menarik jer

Reply | Posted on 4/14/2009 9:14:49 AM
 

maya says ...
  wan: mekasih wan bagi komen yang memberangsangkan perkembangan saya. eh? ade down ke? hehehe...

rina: lama tak tengok power rangers. akhir2 ni berjurus juga kartun yang anak2 saya tengok.. hahaha.. ok. ni teka teki seterusnya.. playground ni kat mana?

Reply | Posted on 4/14/2009 9:34:29 AM
 

rofidah says ...
  cantiknya baju dia.........

Reply | Posted on 4/14/2009 1:54:22 PM
 

kui says ...
  oh melly.. lama tidak kulihat wajahmu yg comel itu..hehehe

Reply | Posted on 4/18/2009 11:57:37 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server