HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

teka-teki paling senang di dunia
Monday, April 13, 2009
Posted on 10:44:52 AM | 9 Comments

cuba teka ni rambut siapa yang macam maggie tapi bersiput?

dan ini jari siapa?

awal-awal cakap takde hadiah tau...

memang susah nak jadi fotografer kanak-kanak... kena banyak-banyak-banyak-banyak-banyak bersabar.. lagi-lagi kalau yang nak diambik gambarnya macam yang di atas. rasa nak tercabut jantung dibuatnya. eh, saya bukan nak jadi fotografer pun.. saja ambik mood.. itupun buleh buat saya tertekan. haha!


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Photography | 9 Comments
 

rina says ...
  alah xde hadiah ke... tanak jwblah. hahaha.

eh dh panjang rambut melly. siap buleh bersiput bagai dah. pasni jenuh ler mama nk tajam skill ikat2an plak...

Reply | Posted on 4/13/2009 11:39:16 AM
 

kv says ...
  sungguh lawa gambar mu itu. Cukup terang dgn pencahayaan yg betul.

Reply | Posted on 4/13/2009 12:24:27 PM
 

Myza says ...
  Haha... ingatkan ada give away lagi *wink wink*

Reply | Posted on 4/13/2009 12:31:48 PM
 

rahma says ...
  alalalaaaaa... cute... love the sanggul!!

Reply | Posted on 4/13/2009 12:34:55 PM
 

jaja says ...
  wah, maya dah terer ni amik gambar. sampai skang sy masih tersasul2 nak sebut 'depth of field' menjadi daffodil.

Reply | Posted on 4/13/2009 1:02:25 PM
 

jaja says ...
  btw.. sy tag maya tau. tau maya rajin update blog. skejap2 dah ada entry baru.

Reply | Posted on 4/13/2009 1:08:18 PM
 

Wan says ...
  Lawa dah gambar ko maya.. keles gitu..
Macam mana buat siput sedut kedalam tu.. cute jer...

Reply | Posted on 4/13/2009 1:34:16 PM
 

maya says ...
  rina: tyak banyak sangat buleh buat ngan rambut melly tu.. rambut nipis, pastu kinting..

kv: mekasih..

myza: haha! tunggu entry ke 1000..

rahma: not really a sanggul.

jaja: saya pun jarang2 nak sebut.. & tq for the tagging.. nanti saya buat..

wan: mekasih... tu bukan siput yang dibuat2.. dah memang takdir rambut dia bergulung2.. makanya ia terjadi dgn sendirinya.. aku cuma ikat biasa saja..

Reply | Posted on 4/13/2009 2:58:44 PM
 

lyein says ...
  bilelah aku nk wat dhia rambut siput sedut camtu..rambut sepit pn tak lps inikan plak siput sedut kan...ahakssss

Reply | Posted on 4/13/2009 5:41:40 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server