HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

definitely, maybe
Sunday, April 12, 2009
Posted on 3:37:57 PM | 6 Comments

semalam saya rasa ada masa yang lapang. maka saya tengok-tengok senarai movie yang suami saya ada pada hard disknya. saya cari tajuk yang nampak macam drama.

saya jumpa 'definitely, maybe' dan saya copy ke netbook saya. memang niat saya nak tengok tengah malam. bila anak-anak saya dah tidur. suami saya pulak kerja malam.

ceritanya memang best walaupun awalnya agak bosan sikit, tapi saya berjaya teruskan juga sebab masih kategori buleh layan. lepas separuh masa baru ceritanya lebih bagus. ada pulak lagu nirvana - come as you are dalam tu. memang betul zaman yang diceritakan sekitar tahun 1990an, yang mana roommate saya suka sangat pasang lagu tu dulu. aduh! sungguhlah nostalgik.

dan pula, macam pernah saya tengok perempuan tu. puas saya fikir-fikir, akhirnya saya rasa macam perempuan berselendang hijau dalam confession of a shopaholic tu. tapi saya tak berapa confident. bila habis cerita, saya tanyalah pakcik google sape yang berlakon definitely, maybe ni. sah-sah itu isla fisher, itupun baru je saya tau namanya malam tadi, memang perempuan yang sama dalam cos tu.. huh! sungguh saya buta artis. terima kasih pakcik google selamatkan saya dari ditertawakan oleh kawan-kawan saya.

ahaks. comel. dia sebaya saya tau. hmmmm....

ja, dah tengok ke belum?


Corat-Coret, Fiction | 6 Comments
 

Niena says ...
  Bestnye. Akak pun ada a few downloaded movie yg tak tertengok lg. Plan nak tengok today, tp badan dah rasa tak sedap plak ni. Nak demam rasanya.

Reply | Posted on 4/12/2009 6:22:48 PM
 

maya says ...
  niena: itulah.. jarang dapat tengok... ler.. siannya.. pi makan ubat.. get well soon.. saya pun tak sihat sangat.. dah seminggu cam ni.. tak laa teruk tapi tak sedap badanlah jugak..

Reply | Posted on 4/12/2009 6:41:23 PM
 

iamja says ...
  Aku pun buta artis omputih gak Maya. Kekekek. Awal bulan lalu ada main kat HBO. Aku dapat tengok hat last2 jer. Masa tengok COS, aku mcm penah tengok je minah nie tapi citer aku tengok tak terbolah mcm tuh kan. Kkekekke. So, bila aku baca kat Wikipedia pasal Isla fisher nie baru aku pasan dia ada berlakon dalam Definitely, Maybe. Hat awal2 citer nie aku tak sempat tgk.

Reply | Posted on 4/13/2009 8:18:03 AM
 

rina says ...
  oo dh tayang kt hbo ek.. mintak2 hbo tayang lagilah...

Reply | Posted on 4/13/2009 8:39:32 AM
 

WILWIEE says ...
  hai....kitak tu boleh.....kah kamek chatt....ngan kita

Reply | Posted on 4/16/2009 1:20:47 AM
 

maya says ...
  hi wilwiee.. you can ym me at my7710 ;)

Reply | Posted on 4/16/2009 9:30:55 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server