HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Niena says ...
  Bestnye. Akak pun ada a few downloaded movie yg tak tertengok lg. Plan nak tengok today, tp badan dah rasa tak sedap plak ni. Nak demam rasanya.

Reply | Posted on 4/12/2009 6:22:48 PM
 

maya says ...
  niena: itulah.. jarang dapat tengok... ler.. siannya.. pi makan ubat.. get well soon.. saya pun tak sihat sangat.. dah seminggu cam ni.. tak laa teruk tapi tak sedap badanlah jugak..

Reply | Posted on 4/12/2009 6:41:23 PM
 

iamja says ...
  Aku pun buta artis omputih gak Maya. Kekekek. Awal bulan lalu ada main kat HBO. Aku dapat tengok hat last2 jer. Masa tengok COS, aku mcm penah tengok je minah nie tapi citer aku tengok tak terbolah mcm tuh kan. Kkekekke. So, bila aku baca kat Wikipedia pasal Isla fisher nie baru aku pasan dia ada berlakon dalam Definitely, Maybe. Hat awal2 citer nie aku tak sempat tgk.

Reply | Posted on 4/13/2009 8:18:03 AM
 

rina says ...
  oo dh tayang kt hbo ek.. mintak2 hbo tayang lagilah...

Reply | Posted on 4/13/2009 8:39:32 AM
 

WILWIEE says ...
  hai....kitak tu boleh.....kah kamek chatt....ngan kita

Reply | Posted on 4/16/2009 1:20:47 AM
 

maya says ...
  hi wilwiee.. you can ym me at my7710 ;)

Reply | Posted on 4/16/2009 9:30:55 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 3 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server