HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

designer's bag yang mampu dibeli
Sunday, April 12, 2009
Posted on 12:03:15 AM | 12 Comments

ni namanya hobo tote bag. dan saya sangat suka jenis yang begini. nampak sangat.. ummm.. saya tak tahu. tapi perasaan saya rasanya macam designer's bag. haha. takpe. buleh sengaja gelak. saya tak kisah sebab saya tahu saya agak poyo.

ok. sila berhentikan mimpi yang sengaja tu.

ini adalah hobo tote pertama saya dan ianya sangat bersejarah sekali. seperti mana barang berharga lain, yang mana macam cik selendang hijau tu buat, saya rasa macam mahu buat lelongan saja. tengok berapa dia buleh naik. tapi memandangkan macam tak ada je luke brandon (aiseh teringat lak luke perry), tak pe lah... saya jual saja dengan harga mati.

buat masa ni saya ada satu ni saja, dan saya confirm ia unik sebab kain corak macam ni dah habis dalam simpanan saya. dan dah lama juga saya tak nampak di ikea.

click pada gambar untuk image yang lebih besar


keseluruhan beg


tangkai beg. bahagian reben yang boleh dilaraskan


kedut getah pada mulut beg

hobo tote bag ni saya jual dengan harga RM75 (sila beritahu kalau mahu harga lebih).
saiz: 19 x 17 x 3 inchi

sila email ke my7710@yahoo.com kalau berminat. first come, first serve.
bila-bila kalau ternampak saya pakai beg ni, jangan tegur. maksudnya takde orang nak beli lah tu *malunya*.

eh. hobo tote pertama saya ni tidak reversible.


Made by Maya, Bag, Sewing Corner | 12 Comments
 

yokoyopoyo says ...
  merah, hitam & putih.. gabungan yang cantik. elegen. mula2 nampak cam abstract pattern, rerupenya hearts pattern. aaa sungguh cantek..

Reply | Posted on 4/12/2009 2:26:18 AM
 

iamja77 says ...
  kain ikea ekk maya

Reply | Posted on 4/12/2009 7:04:23 AM
 

Wan says ...
  sungguh cute ni.. tak sesuai taw maya malu2..

Reply | Posted on 4/12/2009 9:09:19 AM
 

rina says ...
  giler cun tu... merah itam mmg padanan yang serasi

Reply | Posted on 4/12/2009 10:04:31 AM
 

Tika says ...
  wah lau.. cun sangat hobo beg tu.. nak try buat 1 jugak le.. hehe :-)
cantik la kak maya :-)
sangat cantik.. :-)

Reply | Posted on 4/12/2009 2:59:47 PM
 

Niena says ...
  Lawanya material tu. Klu tolong promo bly dpt komisyen ke?? Anyway, I bet it wud be grab soon. Insya'allah.

Reply | Posted on 4/12/2009 6:20:54 PM
 

maya says ...
  yokoyopoyo: tq! ya.. heart shape yg bersambung2..

iamja77: a'a kain ikea

Wan: tq.. i kan pemalu.. hehehe...

rina: mekasih.. ya merah hitam dimana2..

Tika: tq. buat ler satu..

Niena: tq niena.. hihi.. susah juga sebab ada 1 barang jer.. haha..

Reply | Posted on 4/12/2009 6:32:19 PM
 

mamadhiyya says ...
  eheeheee.
dengan tak malunya..
request tutorialnya buleh..
ehehehe ;p

Reply | Posted on 4/12/2009 11:02:06 PM
 

maya says ...
  mamadhiyya,
insyaallah nanti kalau ade mase & diizinkan saya buat.. banyak jenis tutorial saya tertangguh dah ni..

Reply | Posted on 4/13/2009 12:06:37 AM
 

maya says ...
  sementara tu, boleh tengok tutorial di sini:
http://www.jcarolinecreative.com/Merchant2/merchant.mvc?Store_Code=JC&Screen=HOBO_BAG

Reply | Posted on 4/13/2009 10:21:58 AM
 

jaja says ...
  kalo sy jd maya, org tak beli pun takpe.. sbb sy suka sgt dgn beg tu. ya, kebiasaanya begitulah. bila sy dah siapkan oder org, mesti rasa sayang sgt nak jual. setiap apa yang dihasilkan dgn sepenuh hati tentunya akan kita banggai dan sayangi. dan nantinya mengharapkan agar customer kita puas hati, kan?

Reply | Posted on 4/13/2009 10:32:34 AM
 

adek ju says ...
  kite pun nak jgk...huhu

Reply | Posted on 4/14/2009 6:00:59 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server