HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

aimila says ...
  kreatifnya maya. da lama sebenonya dok intai2 umah maya ni tp segan nak tinggal jejak. malulah pulak..eceh..memang admire giler kat 'kekreatifan' maya tu.. hope to be like u...

Reply | Posted on 4/11/2009 2:41:05 AM
 

Linda says ...
  Maya yg creative :) kipidap bebeh.. Menang tk contest dgn DF aritu?

Reply | Posted on 4/11/2009 8:50:54 AM
 

ainee si ketua pari2 says ...
  hmmm bagus!!hope k.maya akan lebih maju one day..ainee pon ade impian nak buat handmade bags ni semue tapi 2 r takde mase

Reply | Posted on 4/11/2009 8:51:15 AM
 

maya says ...
  aimila: mekasih... jemput minum kopi.. takyah malu2.. buat macam umah sendiri pun takpe...

linda: haha.. tak tau lah linda.. zubye takde announce ape2 pun.. nak tanya segak pulak.. hehehe..

ainee: amin.. mekasih ya doakan cam tu.. takpe.. nanti bila hati dah membuak2 nak buat, mesti ada masa.. :D

Reply | Posted on 4/12/2009 11:59:38 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server