HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

gadis litar
Friday, April 03, 2009
Posted on 10:50:39 PM | 9 Comments

hujung minggu ni yang sangat sibuk.

kalau semalam saya seharian menyiapkan videografi & tote, ke mid valley dan ppum. hari ni saya seharian berjalan di klcc. ke pejabat pos, anw, cos, mk, kino, bkmy dan ke pejabat pos semula, dan vinci, nose, vinci.

buat pertama kalinya saya dapat claim google adsense. taklah banyak. tapi boleh lah buat saya shopping kasut untuk dinner malam esok.

dan ianya juga untuk kereta saya kerana takdirnya, malam ni bateri kereta saya kong waktu nak masukkan kereta bila dah malam. mujur masa kat klcc tadi masih buleh start. terima kasih encik suami bersusah payah mencari bateri dalam hujan sampai terpaksa lambat ke tempat kerja.

hari ini juga, saya berjaya mengagihkan kesemua tote kawan-kawan saya, termasuk yang tak datang juga. sangat ringan rasanya badan saya sekarang. dan saya katakan pada diri sendiri, saya cuma akan jual yang readymade lepas ni yer... insyaallah..

confession of shoppaholic memang best.. ceritanya ringan.. jadi takde berat kepala nak fikir. tapi penuh dengan teladan. ada part kelakar. ada part sedih. ada part tebolah. ada part romantik juga.

esok saya akan ke subang menghadiri makan malam reunion pelajar asrama yang dah 15 tahun ditinggalkan. *perasan*. ok. 16 tahun. 15 tahun tu tahun lepas. terima kasih fb kerana mempertemukan kami, dengan izin Allah jua. itulah yang saya bersengkang mata sediakan vediografinya *terima kasih kepada diri sendiri dan engineernya tak lain dan tak bukan suami saya*. walaupun makan malam, tapi saya kena berada di tempat kejadian dari pukul 2 petang lagi. mak, abah & adik saya akan tolong tengokkan elman & melly di rumah saja, sebab papa kena jadi photographer terjun juga. terima kasih.

lusa pula, kami akan ke kuantan selepas subuh. kenduri kawen sepupu saya. saya tak tau apa akan jadi pada hari isnin nanti.

eh, tadi saya nak cerita tentang gadis litar sebenarnya. baiklah. inilah gambar gadis litar yang dimaksudkan..

mintak maaf gambar puan kamera takde pulak. tapi memang begitulah biasanya nasib si photographer.. kan?

nota kaki: saya suka tudung elin & tety.. tolong!


Corat-Coret, Kisah Saya, MJ | 9 Comments
 

rina says ...
  tak aci....

Reply | Posted on 4/3/2009 11:28:24 PM
 

rina says ...
  tak aci....

Reply | Posted on 4/3/2009 11:28:28 PM
 

iamja77 says ...
  tudung tu sempat ke cari pagi esok utk dinner... hehehhe..

Reply | Posted on 4/4/2009 1:43:10 AM
 

Wan says ...
  Arghhhh

Reply | Posted on 4/4/2009 4:41:43 AM
 

tety says ...
  jom geng, kita pakat g serbu ariani lak.... hehheeh

Reply | Posted on 4/4/2009 7:51:05 AM
 

maya says ...
  rina: aci!

rina: aci!

ja: tak sempat ja.. huwaaa!

wan: saya pun nak buat netbook sleeve macam awak. tapi entah bila.

tety: jom jom.. bila?

Reply | Posted on 4/4/2009 9:31:35 AM
 

lian says ...
  kak maya.. g ke f1?? hehe qualifier round hr nih. hehehehe lian jarang shoot f1. bu motogp! kuikui.. time motogp.. ley ar tgk lian shoot tgh pns pki tele!=P hehehehe tp best!

Reply | Posted on 4/4/2009 10:27:56 AM
 

maya says ...
  ha? pegi f1? no no lah..
ni mesti kes tak bace habis ni...
ni kat klcc lah..

Reply | Posted on 4/4/2009 11:45:14 AM
 

lian says ...
  coz kak maya kan lovee to shoot jugak.. hehehe

Reply | Posted on 4/4/2009 3:22:40 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server