HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

musim felt kembali lagi
Wednesday, April 01, 2009
Posted on 12:14:33 AM | 9 Comments

kerana kecewa dengan kadar tukaran singer bersuara sedap dengan epal berbuah embroidery, maka saya kerahkan saja tenaga dari jari jemari saya. membentuk bunga idaman jiwa.

si bunga ceri berwarna biru

si bunga tulip berwarna merah jambu

selamat menjamu mata.


Made by Maya, Felt Creation, Hair Accessories | 9 Comments
 

mas says ...
  wah...sedap sungguh di tubir mata ku melihat felt itew maya...seakan-akan menjolok lidah ku intuk menjilatnya...hahahaha...cumel sesangat....

Reply | Posted on 4/1/2009 7:43:12 AM
 

jaja says ...
  sy tengok mcm kelip rambut je, tp mcm bookmark pon ada jugak. kali ni nak wat apa lg ni maya? giveaway jugak ke?

Reply | Posted on 4/1/2009 8:39:57 AM
 

Wan says ...
  mesti klip rambutkan.. saya suka yg ada manik2 ittew..

Reply | Posted on 4/1/2009 9:24:55 AM
 

maya says ...
  mas: nampak sedap ye? try ler rase.. hahahha...

jaja: hair clip ler yang.. giveaway lagi ke? hehehehe.. bagi can orang lain lak buat giveaway.. saya je, boring lah.. hahaha...

wan: betul betull... segeliga otak matematikmu itu..

Reply | Posted on 4/1/2009 9:30:30 AM
 

jaja says ...
  ha kan, mmg kelip rambut pon. riben2 tu yg buat saspen, ingatkan nak buat ribbon bookmark tu lg..:-P

Reply | Posted on 4/1/2009 1:25:45 PM
 

ciketon says ...
  salam puan..entry dan gambarnya comel2..
tempahan tote di buka kah?
atau pun ada buat kelas untuk pelajar2 yang mmg zero pasal jahitan ke?tq

Reply | Posted on 4/1/2009 1:46:15 PM
 

zila says ...
  pandainyer diorng ni teka.. saya ingatkan pin cushion.. hehe.. sungguh failed.. hehe

Reply | Posted on 4/1/2009 2:55:48 PM
 

Myza says ...
  Saya ada beli beberapa keping felt lama dulu. Geram sbb tgk warna dia yg colourful tapi, haram tak tau apa nak buat ngan felt tu. Maklumla... mak buta craft. Ahaks...

Lepas terjebak dengan web Maya & other craft friends, barulah tau banyak rupanya boleh dibuat ngan felt nih.

Tak sabar nak wat projek ngan felt2 tuh.

Reply | Posted on 4/1/2009 3:33:08 PM
 

Kak Ina says ...
  salam maya,

Kak ina jumpa blog ni thru ellanie, nice blog! Kak ina link ya!

Reply | Posted on 4/2/2009 9:26:25 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server