HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

wallpaper dia yang comel
Saturday, March 28, 2009
Posted on 2:30:33 PM | 2 Comments

mms rina semata-mata nak tunjukkan wallpaper dia yang comel buat saya rasa nak tulis pasal wallpaper. and yes. it is emila's, a very talented lady, which i'm 1 of her millions silent reader from all over the world.

memang betul-betul saya terlupa pasal wallpaper. sebab gila-gila saya pada wallpaper tak sama dengan masa mula-mula saya pegang komputer. in other words, bukan lagi something yang buat saya teruja. ok. betul. saya cepat boring. jadi, bila saya dah ada kamera sendiri, wallpaper saya kebanyakannya adalah gambar-gambar yang saya ambik. sampai lah satu masa saya cari wallpaper saiz widescreen untuk laptop kawan saya. ya! saya sangat teruja macammana zaman wallpaper sekarang dah berubah.

sila datang ke sini, anda pasti teruja. dan sila datang ke sini juga, anda pasti lebih teruja. ok. page yang sama, cuma category dia saje lebih comel.

dan ini pula wallpaper yang saya guna sekarang: HQ Special Widescreen Wallpapers. kalau kita sehati sejiwa, kamu pun pasti teruja.

nota kaki: emila. kalau tersesat ke sini, dan terbaca ni, sila buat wallpaper banyak-banyak lagi yer. saya sangat suka.


Corat-Coret, Favorites | 2 Comments
 

rina says ...
  tp aku mmg teruja dgn kekreatifan emila tu... cute yang sampai rasa nk gigit mkn gitu...

Reply | Posted on 3/28/2009 11:54:32 PM
 

sue says ...
  salam kak..memang cantik wallpaper tu...sue pun teruja juga..Thank,s kak bagi link mana nak carik wallpaper tu...

Reply | Posted on 3/30/2009 9:25:27 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server