HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

lian
Friday, March 27, 2009
Posted on 5:51:03 PM | 5 Comments

saya taklah tua sangat, tapi saya dah dengar sinar.fm. bukan xfresh.fm. dan saya juga sedar diri dengan angka-angka yang bertambah. jadi, cerita remaja bukanlah menjadi keutamaan lagi. tapi saya baca juga blog orang muda yang isinya matured. lian adalah salah seorang yang antara penulis blog termuda yang saya baca blognya.

panjang pulak mukadimah. ok. straight to the point, lian adalah salah seorang penulis muda yang berjiwa tua. eh... tak tak.. bukan tua.. something macam yang jaja sebut.. she's only 22. what a young age to starts a life! hehe.. macam-macam dia dah buat. sambil sibuk nak exam tu sempat jugak jadi photographer, menjahit, bukak kedai etc etc etc (err.. are you sure you are only 1 lian?).. dulu saya umur cam tu, sibuk main game. sibuk dating. sibuk tengok wayang. sibuk chatting. etc etc etc... hehe.. saya tau adik saya bace ni.. hah! cuba jadi macam lian ni.. sangat productive.

ok. back to the point. sekarang lian buat giveaway, & this is her first time. please visit her & have fun at her non-april fool giveaway!

come on.. click click on the picture. time's running out!


Corat-Coret, Favorites, Giveaways | 5 Comments
 

izah78 says ...
  yer betul...saya pun cam maya gak waktu muda2....but at least we have tried to do something now...kan maya..kan...by the way tgk muka maya takderlah nampak tua..:p...kalo tgk muka saya i look older than my age :(

Reply | Posted on 3/27/2009 7:50:21 PM
 

lian | lilstitchy says ...
  kak maya.. tq sgt2 tau..hehehe kembang dah sua xmuat

Reply | Posted on 3/27/2009 10:05:24 PM
 

adek ju says ...
  jd cam lian???..mungkin xperlu kot..bl2 mase leh wat keje camtu...cube da ad anak 2org nt br sibuk nak deting...sibuk main game...sibuk chatting...sibuk tgk wayang..ect...ect...cam pelik je..hihi

Reply | Posted on 3/28/2009 11:00:10 PM
 

adek ju says ...
  sori lian..komen ni xmaksud pape..sume org ad hobi masing2...

Reply | Posted on 3/28/2009 11:02:17 PM
 

zila says ...
  saya x masuk kot lian nyer giveaway.. nnti org kata saya giler kuasa/giler hadiah.. hehe.. anyway, saya dah terima hadiah maya.. tq ek.. suker sgt....!

Reply | Posted on 3/30/2009 8:57:35 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server