HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

azie/lilo says ...
  tahniah maya, sememangnya photo2 yg maya ambil cantik2 belaka. sy mmg kagum dgn those yg boleh hasilkan photo2 yg cantik & unik. agaknya lepas ni sure maya conquer SLR yr hubby kot..

Reply | Posted on 3/25/2009 11:12:48 PM
 

hanan says ...
  salam,ade buka untuk order ke..?berkenan sungguh!

Reply | Posted on 3/25/2009 11:28:49 PM
 

Iamja says ...
  Maya, ko serba bleh. Menjahit dan bergambar. Kagum!

Reply | Posted on 3/26/2009 1:50:06 AM
 

jaja says ...
  wah..nak jd fotografer la ni ek? elok la tu, tambah2kan lagi cabang seni yg u ada :-P sy rasa sungguh tercabar nih! hehe... gurau je!

Reply | Posted on 3/26/2009 7:47:52 AM
 

m@ri@ says ...
  cantik...nk beli kamera barula..=)

Reply | Posted on 3/26/2009 8:15:52 AM
 

rina says ...
  keep it up bebeh

Reply | Posted on 3/26/2009 8:32:49 AM
 

lydia says ...
  flexible tuuu..menjahit terer, amik gamba teror..nyanyi pon terer..ihikss

Reply | Posted on 3/26/2009 9:20:02 AM
 

Wan says ...
  meletup2 la gamabr ko n odzz nanti.. ni yg buat ras anak tangkap satu dslr ni.. anasib becakap dna beranan tu free..
adib pandai begaya dpn camera, bleh jadi model kekanak ni odzz...

Reply | Posted on 3/26/2009 9:26:52 AM
 

kaezrin says ...
  adehhh...mmg serba boleh kawan aku..yezza...keep it up maya

Reply | Posted on 3/26/2009 10:29:35 AM
 

jannah says ...
  gambar melly pandang atas tu memang lawa laa

Reply | Posted on 3/26/2009 11:30:45 AM
 

azjie says ...
  harap awak menang. gambar2 awak mmg cantik2 juga.. saya pun tertawan melihat nyaaaaa

Reply | Posted on 3/26/2009 12:31:04 PM
 

tety says ...
  seme gambo malatoppp!!!! cunss!! caiyok! caiyok!

Reply | Posted on 3/26/2009 2:11:24 PM
 

Zubye says ...
  maya.. nampaknya awak sorang jek nih yg baru hantor.. alamak.. takde saingan lah camni.. pujuk sket kawan2 kat DF tu Maya suh derang hantar gak eh..

Maya saya ada nak order hairclips lah ingat.. untuk prop baby photoshoot..
camne nak order.. and camne nak tgk?

Reply | Posted on 3/26/2009 2:51:40 PM
 

maya says ...
  azie: tq azie.. itulah.. saya pun rasa macam nak conquer nih..

hanan says: ah? order ape?

ja: mane de serba boleh ja... banyak lagi yg tak boleh ni.. hehehhe..

jaja: hehe.. ade ja, pas tu jaja. takde lah.. saje suka suki je.. sila tercabar yer..


m@ri@: sila2.. jangan malu2.. memang syok!

rina: yeah.. u pun keep it up bebeh

lydia: huhu.. kasik turun hujan buleh lah..

wan: tanak ler letup2.. kang polis datang pulak... sila tangkap satu yer.. 3 pun buleh.. pas tu bagi i 1.. adib ni memang sungguh pandai bergaya.. tu lah nak suh mak dia pi hantar jadi model... nanti besar nak jadi bintang..

kaezrin: mekasih elin. keep it up elin!

jannah: yay! tq..

azjie: mekasih azjie

tety: tq tety.. caiyok! caiyok! kat tety gak..

zubye: hahaha... tak tau lah.. hari ni DF down kot.. takleh bukak..wah! best nih nak buat props.. saya x banyak collection.. tapi kalau zubye ade contoh mane2 yg agak2 saya buleh tiru, ok je..

Reply | Posted on 3/26/2009 6:42:35 PM
 

ainee si ketua pari2 says ...
  cumel sgt!!cun!!pandai amik pic

Reply | Posted on 3/27/2009 11:08:03 AM
 

maya says ...
  ainee si ketua pari2,
tq..
alahai comel nama ainee si ketua pari2
:D

Reply | Posted on 3/27/2009 11:11:48 AM
 

eRin says ...
  hii... 1st time jguk cni. best ar umah nie... erin link kat cni yek..

Reply | Posted on 3/27/2009 4:24:03 PM
 

mamadhiyya says ...
  cantik tol.. rambut melly kat first pic. tu yek.. curly.. cutenyer. ;)

Reply | Posted on 3/27/2009 9:46:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 3 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server