HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

nantikan mereka
Wednesday, March 25, 2009
Posted on 4:41:31 PM | 10 Comments

sewaktu saya menaip untuk cerita ini, mungkin mereka sudah berada di pertengahan perjalanan. esok lusa sampailah. ada dua yang perlu naik kapal terbang untuk ke seberang dan ada satu yang akan ke utara, mungkin lewat sikit. maklumlah perjalanan jauh.

jangan lupa nantikan ini di depan pintu rumah/ofis anda yer.. cuma elin punya esok-esok saya anta sekali dengan beg lah ya? kesian dia tengah tenat nak bag, walaupun bag saya tu tak masuk list. hehe..

penat sungguh rasanya hari ni. cuaca pun panas berdentum.


Made by Maya, Special Project, Sewing Corner | 10 Comments
 

rina says ...
  wrapper yang berjahit....

Reply | Posted on 3/25/2009 5:23:01 PM
 

zila says ...
  Ms Maya, dah pos ke? alamak, x sabar plak rasanyer.. rasa mcm masuk mimpi saya jer mlm semlm... hehe.. (tengah tersenyum sorang2 nih..)

Reply | Posted on 3/25/2009 6:00:50 PM
 

Lydia says ...
  maya, nak buat ape dgn kain kat atas tu?

Reply | Posted on 3/25/2009 7:16:40 PM
 

jaja says ...
  hehe... 1 misti untuk saya tuh :-P wah, betapa tak sabarnya!

Reply | Posted on 3/25/2009 7:26:50 PM
 

maya says ...
  rina: mase nak balut tu tetibe teringat kat gambar tu.. merasalah dah cuba sekali..

zila: esok lusa sampai lah tu.. :D

lydia: tu wrapping paper.. balut giveaway entry 500 tu..

jaja: ada untuk awak 1..

Reply | Posted on 3/25/2009 8:02:13 PM
 

Lydia says ...
  ya rabbi..dah rupe kain je tengok..ke..mata ku yang rabun2 ikan?kekekeke..

Reply | Posted on 3/25/2009 9:51:49 PM
 

maya says ...
  kekekeke..

kalu laa kain rupe itu.. seronoknya lah..

Reply | Posted on 3/25/2009 9:53:24 PM
 

kaezrin says ...
  okehlah maya...bag ko pun masuk dlm list..dah nama bag..aku mmg suke sgt..ishhh suke nye sukenyaa...

Reply | Posted on 3/26/2009 10:30:47 AM
 

Myza says ...
  Maya, dah dapat hadiah.. terima kasih.

They’re gorgeous!

Not only I like them but, I felt in love with them.

Ada ke tutorial untuk pouch(?) ni. Tak khatam lagi entry Maya yg banyak ittew.

Reply | Posted on 3/26/2009 2:47:16 PM
 

maya says ...
  elin: ahahaha... okeh.. bedezup aku buat..

myza: good to know dah sampai kat tuan yang sepatutnya & dia suka lak tu.. entahlah namanya pouch ke bekas pensil.. hahaha.. saya lom buat tutorial lagi.. nanti bila2 ada kelapangan, insyaallah saya buat juga..

Reply | Posted on 3/26/2009 6:58:34 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server