HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

kami akan bergelap
Tuesday, March 24, 2009
Posted on 11:47:06 PM | 10 Comments

jangan lupa sabtu ni

28 march 2009

8.30 malam hingga 9.30 malam

support earth hour

saya tag semua yang baca ni.

nota kaki: errr... tengok tv aci tak?


Corat-Coret, Tag | 10 Comments
 

Aleesa says ...
  Kami pun akan bergelap jugak.... tgk TV aci kot... I am Martian but I love Earth so much... Earthling pls vote for Earth....

Reply | Posted on 3/25/2009 7:13:00 AM
 

maya says ...
  aleesa,
ooo.. baru tau u martian..
haha!

Reply | Posted on 3/25/2009 7:52:40 AM
 

kui says ...
  ni mesti kes nak tgk AF kan maya? hhehehehehe.. tgk tv pakai bateri... hehe.. tapi kwn aku ckp boleh je, lampu je takleh.. heheehhe..

Reply | Posted on 3/25/2009 8:24:52 AM
 

rina says ...
  jom sama2 bergelapan

Reply | Posted on 3/25/2009 8:49:34 AM
 

linda says ...
  rumah saya akan bergelapan pada tarikh & waktu yg disebutkan TAPI saya akan on ch.104 SEBAB saya nk tgk konsert AF7. Aci tak hehe.

Reply | Posted on 3/25/2009 9:31:12 AM
 

Wan says ...
  dia kata switch off your lights saja kan

fuhh lega. kalo dia suruh off seme barang letrik. byk keje tu. somi saya kata, akan join. kami anak beranak akan tgk tv bergelapan.

ops pesanan ringkas. sila jgn tinggalkan rumaha nda dalam kegelapan takut penyangak akan mengambik kesempatan atas event ini.... mementang byk rumah gelap kan..

Reply | Posted on 3/25/2009 10:17:48 AM
 

rahma says ...
  hi maya... br sy terbaca your comment on my blog. am away d semporan skrg ni, tu la lmbt reply... so, this is my address...

siti rahma malusirang
institut penyelidikan marin borneo
universiti malaysia sabah
beg berkunci 2073
88999 kota kinabalu
sabah

thanks so much maya!! wah, tak sangka dpt jgk... heheheee...

Reply | Posted on 3/25/2009 11:28:39 AM
 

Mas says ...
  Wah...support ni mesti support...katanya musti bergelap...tv tak leh on sebab ade lampu....lampu keta leh on sebab gune batri..sure taim tu kes kemalangan meningkat...huhuhuhu...main2 je la...sorri (ikut stail AMIR RAJA LAWAK..heheheheee)

Reply | Posted on 3/25/2009 11:56:53 AM
 

Jiji says ...
  TV still aci..lampu je takleh on.. letrik still okay..
lagipun bukan ada orang nak check rumah ke rumah ye dak..

Reply | Posted on 3/25/2009 12:11:56 PM
 

maya says ...
  kui: begitulah nampaknya..

rina: tau la ko suka gelap2.. hehehe

linda; yeah.. aci aci..

wan: itulah tv pun ade light jugak.. monitor pun.. hehehe.. tu betull aku pun terfikir benda yg sama.. mesti ade yg pasang plan sempena gelap2 ni.. risau je kan..

rahma: ok.. saya dah hantar

mas: saya pun fikir apa yang awak fikir.. tapi rasenya setakat lampu kicik2 tu ok lah..

jiji: a'a.. tak buat pun tak salah.. ikut masing2 ler kan..

Reply | Posted on 3/25/2009 4:16:37 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server