HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  balik2 jer dari jadi askar aku terus terbongkang sampai ke petang. hahaha.

tapi mmg syok sekali sekala buat benda di luar batasan akal fikiran ni.

Reply | Posted on 3/22/2009 10:06:23 PM
 

maya says ...
  haha.. seronok le ko.. aku balik2 je, tidurkan anak-anak & bapaknya sekali.. pas tu aku pun tido kejap dalam setengah jam.. pas tu kene pi meeting lak kat sogo.. minum nescafe sambil drive sebab takut terngantuk..

uh.. penat tak terkata ni.. tapi puas hati..
esok keje pulak..

Reply | Posted on 3/22/2009 10:26:54 PM
 

Zubye says ...
  Cantik gambar-gambarnya.. bagus! saya suka itu gambar kaki. Kreatif. budak dua orang ni antara model terlaris pagi tu kan.. ekekke..

alahai.. tak sempat le nak pegang2 beg yang awak pakai semalam tu.. i berkenan lee..

Reply | Posted on 3/23/2009 9:02:17 AM
 

kaezrin says ...
  cayalah..aku tgk nama ko ngan rina...

lps nih makin vast la gambar korang..kewll

Reply | Posted on 3/23/2009 9:05:01 AM
 

rahma says ...
  hi maya... uii... cuteeeeeee... ^0~

Reply | Posted on 3/23/2009 10:17:19 AM
 

sue says ...
  Kak maya..teror gak amik gambo ya..dah ada teknik yg baik...
Pandai plak..model2 cilik tu bergaya..

Reply | Posted on 3/23/2009 11:38:09 AM
 

Wan says ...
  Gambar ko before nih pun dah cukup cun maya, gi kelas ni lagi la.. confrim makin cun gamabr korang.. err taknak ke buat hadiah camera dslr sempena entry ke 1000? tak pe saya sanggup tunggu eheheh

Reply | Posted on 3/23/2009 1:45:53 PM
 

kui says ...
  wah....curi kamera pon gambo dah bgitu cantik... kaler2 pon vibrant.. i like...

melly sgt cheeky n comel....

Reply | Posted on 3/23/2009 2:12:54 PM
 

lindalatip says ...
  maya..kekeke jupe gak blog u..Lawa nye hasil kerja tgn maya..beg lawa..gambar pon lawa..pasni kena la ajar kami menjahit lak..tkrČ ilmu ey..

hehe anyway, thnks fr being such a good sport! n gbrČ u is gettin' there..tahniah! kisses fr dear Melly..

Reply | Posted on 3/23/2009 2:28:09 PM
 

zai says ...
  lawa la gmbr2 n hasil tngan maya ni... blog ni pun cantik. kiter add link kat blog kiter yer..

Reply | Posted on 3/23/2009 3:58:27 PM
 

azjie says ...
  Menarik.. 1st time saya kemari... Insyallah lain kali saya dtg lagi utk lihat gambar2 dan hasil kerjatangan Maya yg cute cute tuh... SUka tgk.

Reply | Posted on 3/23/2009 4:47:38 PM
 

jannah says ...
  maya..jom gie blog saya...saya buat peasant blouse yang maya bagi tutorial tu...wahh..i'm so excited..

Reply | Posted on 3/23/2009 7:02:56 PM
 

mamadhiyya says ...
  wuih.... cantek2 betol gambar tuh.. pandai k.maya amik gambar yek

Reply | Posted on 3/23/2009 8:56:05 PM
 

maya says ...
  zubye: a good start. sebab cikgu pun dah kata cantik kan.. heheheh.. itulah.. elok pulak mood diorang baik je kan.. alamak beg tu ke? bawak saya pi ikut photoshoot tu, mesti buleh belek lama2.. hahahha.. ok. kidding..

elin: saje terai2 guna camera tok laki kan... alang2 terai bagus jugak bila ade yg sudi nak tunjuk ajarkan..

rahma: tq!!! eh, mane alamat?

sue: saya budak baru belajar ni.. byk lagi kene belajar..

wan: ape? hadiah giveaway kamera dslr? bukan bidang saya. tu kene tanya zubye tu.. ngeh ngeh ngeh.. *gelak ada makna*

kui: baru saya tau maksud vibrant tu.. hahahha.. eh, kui punye gambar lagi cantik2 lah..

lindalatip: wah! lagi sorang cikgu ucap tahniah pulak.. mekasih cikgu linda.. atas tunjuk ajar cikgu jugak..
tu dah ada tutorial tote bag tu.. buleh ikut je.. :D

zai: tq.. & sila2..

azjie: tq tq...

jannah: dah tengok.. sangat cute! bravo!

Reply | Posted on 3/23/2009 9:04:59 PM
 

maya says ...
  mamadhiyya: ade cikgu2 baik hati tolong ajarkan..

Reply | Posted on 3/23/2009 9:06:57 PM
 

azie/lilo says ...
  wahhhh maya, tukar profession eh. snap photo pun like a pro oredi. cantik ! esp model pun menggoda.

sy pun suka photo kaki tu. somehow, benda2 yg kita rasa tak menarik if kena gaya, bila snap sure cantik.

nk g bengkel ni kena ada SLR ke?

wan, I like yr idea psl giveaway posting 1000 tu.. sokong.. sokong...

Reply | Posted on 3/24/2009 12:49:35 AM
 

maya says ...
  azie,

suka-suka je isi masa yang tak berapa lapang.. buleh guna kat anak sendiri..

gambar kasut tu, no doubt. dah cikgu sendiri tulung ajarkan kan.. part kene tak kene tu tak sure pulak.. tapi senang ade sebab buleh praktikal sekali..

eh, komen sampai situ je kan? apesal ade ruang kosong lak nih..

Reply | Posted on 3/25/2009 12:06:30 AM
 

sitizya says ...
  cantik gambar2 u. that day sy tak sempat nk amik gambo melly. elman ni pendiam ya, ke pemalu?

mcm menarik la bag yang reversable. kalau nk order boleh ke? tp nk mintak sedikit customization sket sbb sy ni jenis suke beg besar2, n kalau g jalan2 tu men cmpak je kamera n lens dlm beg. hehehe.

Reply | Posted on 3/25/2009 9:30:46 AM
 

izah78 says ...
  salam maya..cantik gambar yg maya snap nih kaler vibrant good composition...pakai cam apa yer..ikut kelas en adhadi?..kelas beliau fee nyer boleh tahan gak kan.. :p

Reply | Posted on 3/25/2009 2:27:53 PM
 

maya says ...
  sitizya: mekasih sitizya.. a'a.. ramai sangat model hari tu.. hehe.. elman ni memang pemalu orangnya. nak ambik gambar pun malu..

izah78: mekasih izah.. setting, composition tu semua cikgu ajarkan.. saya pakai canon low end.. saya ikut bengkel 1/2 hari je.. tapi rasanya berbaloi lah dengan apa yang saya dapat.. nampak hasilnya.. :D

Reply | Posted on 3/25/2009 4:11:01 PM
 

izah78 says ...
  salam maya..since u dah follow kelas nak tanya sket bleh...untuk dptkan dof yg cantik...for example gambar kaki melly di blkg blur n depan blur..dof hanya pd kaw kaki melly...betul ker kena focal 2.8 ke bawah saja yg boleh buat..saja je nak tau..saya suh hubby amik gambar anak2 cam nih tapi dia asyik kata takder lens yang sesuwai...:p

Reply | Posted on 3/27/2009 1:52:43 PM
 

maya says ...
  salam izah,

untuk cam gambar kasut melly tu, saya guna lense 1.8 50mm, memang amik aperture 1.8

Reply | Posted on 3/27/2009 2:05:38 PM
 

izah78 says ...
  tengkiu melly..hehe so betullah dia kata lens dia tak bleh buat coz dia pakai f3.5:D

Reply | Posted on 3/27/2009 7:40:41 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server