HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

and the winner is
Saturday, March 21, 2009
Posted on 6:52:34 PM | 34 Comments

jangan lupa klik sini untuk dapatkan lion dance as a background...

seperti yang dijanjikan, inilah entry ke 500. terima kasih banyak-banyak atas penyertaan kamu semua yang menggembirakan hari-hari saya. saya sangat-sangat hargai.

tahniah kepada semua pemenang.

1. zila

.

2. jaja

.

3. faridah

.

4. rahma

.

5. myza

.

sedikit statistik
1. jumlah penyertaan: 273 (termasuk blog entry)
2. bilangan unik peserta: 79
3. bilangan blog entry tentang giveaway ni: 33

sebab kamu semua sangat sporting dalam memberi sokongan kepada saya, maka saya tambahkan sedikit tanda penghargaan, kepada

si dia yang sungguh-sungguh menjadi peserta dan telah menjadi peserta yang mempunyai penyertaan terbanyak

wan dengan ucapan, "wan, sila beli henpon lepas ni"

.

dan penyumbang traffic terbanyak (refferal)

the-kek.blogspot.com dengan ucapan, "sila comelkan henpon comelmu itu"


happy tak? happy tak?

jangan lupa emailkan alamat kamu pada saya (my7710@yahoo.com) yer. semoga kamu gembira.
jumpa lagi di entry ke-1000, insyaallah.. hahaha!

terima kasih semua.. mmwaah!


Made by Maya, Special Project | 34 Comments
 

jannah says ...
  waaahh...tahniah kepada pemenang.....saya sangat jeles....kuikui.......

Reply | Posted on 3/21/2009 7:12:07 PM
 

azie/lilo says ...
  hepi.. ?? he he mustilaa tak hepi, sbb tak der rezeki, hik hik.. takper.. lepas ni bole wat bookmarks sendiri plaks, he he..

hepi gaks for d rest yg menang, tahniah..

wan, menjadik gaks umpan ben10 tu eh..

Reply | Posted on 3/21/2009 7:13:18 PM
 

azie/lilo says ...
  maya, cepat sket entri ke 1000. tak sabar nk cuba lagi.. keh keh

Reply | Posted on 3/21/2009 7:14:35 PM
 

maya says ...
  jannah: tak pe you pun dah buat bookmark sendiri. lagi comel pulak tu.. :D

azie: hihi.. sila2.. senang jo nak buat.. haih.. ade gak orang tunggu entry ke 1000.. kekekek.. makan tahun tu..

Reply | Posted on 3/21/2009 7:24:17 PM
 

faridah says ...
  wahhhhh...saya menang , saya menangggggggg..heheh tapi jeles kat zila huhuhu....anyway..happy sangat dapat bag kecik itu....comel sungguh...thank you maya.... nnt saya email address saya ye...

Reply | Posted on 3/21/2009 7:44:44 PM
 

mamadhiyya says ...
  ;( sangat kechiwa.. huk! huk!
:) tahniah kepada sumwa pemenang...

Reply | Posted on 3/21/2009 7:54:35 PM
 

Myza says ...
  Salam Maya,

Wahh.. saya sangat suka!! Harus kenyang malam ni, tak payah makan pun tak pe. Senyum sampai ke pagi.

Terima kasih daun keladi.. :D kerana memilih penyertaan merapu ittew. Lain kali nak menang lagi boleh?

Ke mana nk di emelkan alamatnyer?

Reply | Posted on 3/21/2009 8:11:42 PM
 

Myza says ...
  Hahah... seronok sangat sampai tak nampak Maya dh bagi pun emel nyer. Sowiiii...

Reply | Posted on 3/21/2009 8:23:18 PM
 

Niena says ...
  Alaaa!! Tak menang plak!! He!he! takpe tak rezeki. Anyway tahniah to the winner.

Reply | Posted on 3/21/2009 8:23:21 PM
 

lian says ...
  alaaaaaa xdpt=(

Reply | Posted on 3/21/2009 9:41:18 PM
 

mas says ...
  wah...dah ada pemenangnya.....huhuuhu.....jeles tapi tak pa yg penting heppy dapat join giveaway n kenal orang yg kreatif spt maya.

Reply | Posted on 3/21/2009 10:09:05 PM
 

hanis says ...
  uwaaaaa tak berjaya. entry ke 600 takmo buat lg ke maya?lmbt nak tunggu 1000 haha. tahniah kpd yg bertuah!

Reply | Posted on 3/21/2009 11:05:07 PM
 

halina zairi says ...
  apa?? saya tak menang? mungkin tidakkkk...
nak buat camne. takde rezki ..
congrats pada yg menang..

bila nak buat giveaway lagi maya?

Reply | Posted on 3/22/2009 1:03:44 AM
 

Iamja says ...
  Aku pun tak menang. Ala.. Jeles la ni.

Reply | Posted on 3/22/2009 6:35:03 AM
 

Iamja says ...
  Tahniah kpd pemenang. Mcm hanis kata, buat lg. Nanti kami masuk lg. Jgn putus asa, che wah!

Reply | Posted on 3/22/2009 6:36:54 AM
 

Aleesa says ...
  Tahniah kepada pamenang... Walaupun aku tak menang... oh My CrazyArt Zone tatap menjadi pujaan hati kuuuu...

Reply | Posted on 3/22/2009 7:58:58 AM
 

mas says ...
  aleesa aku ingat ko mo meraung da inda menang...jan jak si jaja ngada-ngada kan...hehe..

Reply | Posted on 3/22/2009 9:41:06 AM
 

sue says ...
  Waaa..tahniah pada pemenang..sungguh cemburu tgk hadiah tu..hee..hee..walaupun tak dapat..sue tetap akan masuk sini..sbb..sue dah jatuh cinta dengan hasil kreatif tuan rumah ni...

Reply | Posted on 3/22/2009 11:00:03 AM
 

kv says ...
  huhu..kucinwa
takpe..lain kali cuba lagi. Tak putus semangat ni. Hik hik

Reply | Posted on 3/22/2009 12:00:07 PM
 

jaja says ...
  alhamdulillah!!!thx maya!baru jugak tau ni.tidur kat kg semalam.oh terharunya!!!!:D tak sia2 jampi serapah saya selama ni. tahniah kepada diri saya sendiri dan juga kepada kengkawan yg menang. yes!!!!

Reply | Posted on 3/22/2009 2:19:58 PM
 

jaja says ...
  mas, aku nda akan mengada2 walaupun dah kembang hidung skang ni. maya, nti sy email ya...tak sbr ni. thx bebanyak jg untuk elman n melly sbb pilih mak ja ni menang!

Reply | Posted on 3/22/2009 2:26:35 PM
 

rina says ...
  sib baik aku baru bukak... kalu aku bukak malam tadi kompem aku dh lesing ko maya. muahahaha.

600 lama gak nyah... apa kata wat giveaway untuk entri 505. buatlah.. buatlah.

Reply | Posted on 3/22/2009 5:35:33 PM
 

deja says ...
  loorrr udah tamat ke...baru nak tambah entry...
melepas...sob..sob..sob..=(

Reply | Posted on 3/22/2009 5:49:49 PM
 

maya says ...
  tahniah kepada pemenang..
& kepada pengalah, sila cuba lagi lain kali..

terima kasih semua!

hah? ape? 505 tu ape? 600 tu ape?

Reply | Posted on 3/22/2009 8:46:04 PM
 

Wan says ...
  Aku baru bukak pc.. alangkah betuah aku rasa hehe.. rugi tak jengah awal2!

Eh aku peserta terbanyak ya.. heheh tak sesia, tq, tq tq maya!!

Reply | Posted on 3/22/2009 9:03:26 PM
 

Wan says ...
  Alang-alang tu, bila pos hadiah tu (tq) selitkan sebijik henpun sekali ya? Takmau menan punya yg ada muzik siam tu.. heheh

Reply | Posted on 3/22/2009 9:04:42 PM
 

zila says ...
  Ms Maya.. thank you so much. x sangka saya menang!!! Walaupun saya aim no.3, tp saya dpt no.1! hehe.. gumbiranya hatiku.. Nnti saya emel address saya ek. Thankx again. Fida, awak pun menang jugak! Tahniah!.

Reply | Posted on 3/23/2009 8:34:19 AM
 

tety says ...
  alaa... jeless seh!!!
aku sokong tuh ada giveaway utk entri 505... hahahah

Reply | Posted on 3/23/2009 8:46:31 AM
 

kaezrin says ...
  oh oh..saya menang penyumbang traffic trerbanyak...

tak kirelah yg penting saya menang..i like....

Reply | Posted on 3/23/2009 9:06:12 AM
 

rina says ...
  nk alamat saya ke... jap lagi saya kasi alamat...

Reply | Posted on 3/23/2009 9:24:11 AM
 

maya says ...
  wan: pejabat pos kate xleh pos henpon. nanti meletop.

zila: tahniah.

tety: ape? bilik 505? nak bagi penginapan 3 hari 2 malam ke?

elin: hahahaha.. kena kira gak, kalau tak tau sape paling banyak..

rina: sila kasi alamat.. saya nak poskan bill credit card saya ni.. lepas tu tolong bayar yer... mekasih..

Reply | Posted on 3/23/2009 9:31:51 AM
 

sol says ...
  alahai tak menang, myza plak yg menang haha!

maya sila wat giveaways utk setiap entry no ganjil wakakakaa... melampau la plak kan ;p

Reply | Posted on 3/24/2009 8:03:53 PM
 

maya says ...
  sol,

wakakakaka... bagi giveaway gambar je buleh?

Reply | Posted on 3/25/2009 12:07:11 AM
 

umay says ...
  bagus deh kalo menang, selamat y...

Reply | Posted on 11/7/2009 4:53:26 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server