HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rahsia di sebalik blog
Saturday, March 21, 2009
Posted on 9:35:40 AM | 1 Comments

Saya di tag oleh elin bukan nama sebenar.

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
my crazyartzone. saya memang gunakan 'my' dalam kebanyakan nama folder dan fail saya. sebab nama saya asalnya memang bunyi begitu. ya. yang omputih sebut my, my kat depan barang-barang dia tu, sebab diorang tertarik dengan idea saya.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
my.crazyartzone.com nama domainnya agak poyo sebab mengaku crazy art zone. kisahnya saya cuma guna apa yang ada. asalnya untuk orang lain. tapi tak jadi. tapi sebab saya dah melabur untuk domain ni, jadi saya gunakan supaya tidak membazir. tapi saya terpaksa struggle untuk berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah dengan nama domain walaupun masih tak sama. fuh!

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
ikut suka hati saya. tapi saya suka tulis campur-campur bahasa. sebab pada saya there's no boundaries between language. kita semua sama saja. kadang-kadang saya tulis serius dan betapa saya berharap saya pandai buat lawak.

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
untuk blog ni belum lagi. tapi blog-blog sebelum ni dah terhapus pun, sebab cerita-cerita dalam blog lama saya dah tak releven. cuma tinggal satu tak terhapus sebab tak tau cemana nak hapus sebab tak ingat password dan email yang digunakan untuk retrieve password pun dah tak wujud. eh. tapi saya masih punya fotoblog.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
saya kenal blog-blog ni januari 2002 bila mana kak max keluar majalah wanita. saya rasa idea tu sungguh menarik sebab saya memerlukan tempat untuk luahkan perasaan. maka saya pun tulis blog dan join geng jurnel. dari situ saya kenal elin (dan wan juga). dulu saya suka baca kisah cinta dia (kwang kwang kwang) romantik tau.. dan dia ni hyper active.. sebab tu banyak betul cerita dia yang suka saya nak baca. hehe..

6) Next tag?
saya mahu tahu kisah blog kamu semua yang baca kisah blog saya ni. serius. seronok baca kisah-kisah sejarah ni. kalau nak tulis nama, panjang sangat sebab merasalah dah lebih 200 komen. wah!!

Sekian, tq (ni pun aku copy elin. aci tak? kalau aci kena buka pintu, kata rina dan aleesa)


Corat-Coret, Tag, Kisah Saya | 1 Comments
 

mas says ...
  Wah...besh punya tag ni....does it means aku secara otomatik pon buley jawab tag ni ke? Kalu tak pon...aku ngan muka tak malu nak jawab juga sebab baca blog awak...hahahahhehehe....

Reply | Posted on 3/21/2009 9:47:04 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server