HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

kenapa muka dia pucat?
Wednesday, March 18, 2009
Posted on 5:08:26 PM | 15 Comments

pucat je muka wan & jaja saya tak update entry hari ni tau..

saya el hari ni. melly demam. hari isnin, cikgu kata kat sekolah melly tak aktif sangat. monyok je. tapi malam tu elok je, terkinja-kinja, tapi ada sikit selsema.. so, semalam sekolah je lah cam biasa. semalam cikgu tak cakap lak dia monyok kat sekolah. tapi malam tadi dah start panas badan dia. dengan batuk-batuk. hidung memang berair jer lah.. malam pun tak berapa nak tidur. kejap-kejap merengek.

tadi pegi jumpa doktor tan. berat naik 100g je sejak 2 bulan lepas. jadi, sekarang melly dalam treatment. tiap malam kena makan ubat, dalam masa 3 bulan.

ha.. kepala saya pun start sakit ni. bersin tak sudah-sudah..

nota kaki: wan, apesal tak bleh komen kat blog? sekarang pun saya pakai kasut power tau.. baru boleh anak saya kata, "power lah mama ni..."


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Kisah Saya | 15 Comments
 

rina says ...
  el ke... pttlah tak nampak batang idong. get well soon yer melly.

gaun melly tu cunlah... buat ke beli...

Reply | Posted on 3/18/2009 5:40:49 PM
 

Wan says ...
  brand power mmg masih powerkan, kalau tak takkan berada dalam pasaran.. haha tp sebulan pakai dah koyak ok. rasanya salah kaki ih la.. haha

lawalah baju melly tuh..

p/s- belum terbukak ati lagi maya, takpe utk bacaan korang cukuplah hehe

Reply | Posted on 3/18/2009 6:14:47 PM
 

maya says ...
  rina: macam hari2 nampak batang hidung.. tu gaun beli.. tak pernah lak jumpa kain corak cam tu kat mesia nih.. hehehhe..

wan: tak silap aku, power rangers pun pakai brand power ni.. muahahaha... hari-hari pakai buat lawan..
terpendam perasaan tau tak dapat komen.. hahaha...

Reply | Posted on 3/18/2009 6:28:12 PM
 

jaja says ...
  hehe...alhamdulillah. ada gak post baru masuk. berakar dah nak tunggu td.. :P

Reply | Posted on 3/18/2009 8:41:17 PM
 

malika says ...
  melly is sooo adorable!

Reply | Posted on 3/18/2009 9:24:21 PM
 

mas says ...
  wah...cute je si melly ni...bleh aunti cubit pipi ker...cian sakit pula la maya nie...rajin2 makan ubat yer...huhuhu...lagi kesian si jaja tu kalu dah berakar ntah lah...agaknya kena gali dia kuar baru dapat bergerak...jaja aku main2 ja ya...

Reply | Posted on 3/18/2009 11:06:27 PM
 

jaja says ...
  saya kalo nengok muka elman, trus terbayangkan dia model aritu. tengok muka dia tu, polos je. senyuuum je macam takde apa2. mak die plak yg terlebih kreatif... maya..maya..

Reply | Posted on 3/18/2009 11:24:08 PM
 

maya says ...
  jaja: keke.. dah berakar ke?

malika: tq kakak malika, kata melly..

mas: tq kakak mas (kene panggil kakak sebab dah kene puji).. melly ok.. senang je makan ubat.. hahaha.. kene pegi melawat si jaja ni, takut takde orang galikan..

jaja: haha! saje je tau.. dia pun tak nak.. tapi sebab takde contoh baju saiz tu, & nak tengok buleh masuk ke tak.. terpaksa gak suh dia.. tu pun sebab dia kenal tuan punya baju.. (cantik tau budaknya) kalau tak, memang jangan harap nak ambik gambar, cuba pun tak nak..

Reply | Posted on 3/18/2009 11:31:45 PM
 

rahma says ...
  salams maya... skrg ni musim org kena demam selsema kan... then the denggi cases... my SIL baru keluar hospital semalam sbb denggi... better be careful skrg ni!! cheers... ^0^

Reply | Posted on 3/19/2009 8:20:44 AM
 

Wan says ...
  eh tak perasan first sentence atas gambar..

tau tau je aku pucat maya.. harapnya muka aku kembali merah bila dapat tau akulah pemenangnya muahahahah

p/s- kasut power tu power rangers pun pakai? wah i like!

Reply | Posted on 3/19/2009 11:26:50 AM
 

sara aryssa says ...
  ??!!!...woww!!...creativenya!!....sara nk suruh mummy sara buat baju yg cantik2 mcm dlm tutorial auntie maya nie...tapi errkkk...mummy sara xpandai pegang jarum n benang (pegang kamera je mcm daddy!!!!)...
so, sara hope mummy sara blh dpt giveaway tu la ek..hehehhe...go mummy go!!!!

Reply | Posted on 3/19/2009 11:31:47 AM
 

sol says ...
  kiut melly. cian dia, get well soon. my son pun selsema skrg huhuhu..

mmg powerlah mama dia ni ekeke~~

Reply | Posted on 3/19/2009 12:32:51 PM
 

sue says ...
  cian melly..tak cihat yer...cepat lah sihat hendaknyer..
(model kak maya tak sihat..susah la..mood tak baik nanti..hee..hee)

Reply | Posted on 3/19/2009 3:06:07 PM
 

ummizz says ...
  get well soon melly, nanti leh cabut nama aunty has :D

Reply | Posted on 3/19/2009 6:58:18 PM
 

maya says ...
  rahma: betul tu. macam2 penyakit sekarang...

wan: aku tau mu speed reader.. & speed typist (boleh ke?).. hehehe..

sara aryssa: sedapnyaaaa nama dia.. takpe.. hari2 sara goda dia,pandai2 ler dia pegang jarum & benangtu nanti.. hehe..

sol: tq kakak sol. kakak sol pun power. (ni melly tolong jawab)

sue: tq sue.. melly dah makin sihat sekarang. alhamdulillah..

has: mekasih auntie.. cabut lari buleh? eh eh.. silap pulak.. cabut uban.. eh.. silap lagi.. cabut rumput.. aiseh.. cemane nak sebut ni asek salah je..

Reply | Posted on 3/20/2009 3:01:31 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server